WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Hangi yazar kaç yazı ekledi bunu nasıl gösterebilirim?

(11 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce Eren tarafından başlatıldı
  • C-Nem tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. Eren
    Üye

Yeni bir sayfa yarattıkdan sonra hangi yazar kaç yazı ekledi bunu yazarın ismi ile nasıl gösterebilirim.

Örnek :

Ahmet 3 yazı
    Hasan 2 yazı
    Mehmet 1 yazı
    Şakir 0 yazı

Birde yazarların kişisel profilleri var. Bunları kullanıcılar nasıl görebilirler. Bir yazarın kullanıcı adına tıklanıp profil bilgilerinin nasıl görüntülenmesini sağlayabilirim.

Teşekkürler.

1 yıl önce #
  2. <?php list_authors(TRUE, TRUE, TRUE); ?> bununla kaç yazar kaç yazı olayını yapabilirsin

<?php the_author() ?> bununla da yazıyı ekleyen yazara link vererek onunla alakalı yazıları listeleyebilirsin

1 yıl önce #
  3. Eren
    Üye

<?php list_authors(TRUE, TRUE, TRUE); ?>

Yeni sayfa oluşturdum. Onun içine bu kodu ekledim birşey olmadı. Html alanından da ekledim olmadu.

Benim istediğim inceleme yazılarının altında bunu çıkartmak değil.

Örnek olarak hakkımız da sayfası yaratıp bu sayfada hangi editör kaç yazı eklemiş diye göstermek istiyorum.

<?php the_author() ?> komutu da yazarın hangi yazıları eklediğini gösteriyor. Bende zaten bu aktif.

Benim istediğim ayzarın ismine tıkladığın da yada profil diye bir yere tıkladığın da yazarın profil bilgisini vermekti.

Teşekkürler.

1 yıl önce #
  4. Gönderilerde php kodu çalıştırabilmeniz için bu eklentiye ihtiyacınız var.

1 yıl önce #
  5. Yazar sayfası için ise bu yolu kullanabilirsiniz.

1 yıl önce #
  6. Eren
    Üye

Gönderilerde php kodu çalıştırabilmeniz için bu eklentiye ihtiyacınız var.

Teşekkürler bu eklenti işime yaradı. Ancak admin'in eklediklerini listelemiyor. Admin'in de dahil olması için <?php list_authors(TRUE, TRUE, TRUE); ?> bu komutu nasıl modifiye edebilirim. Yada yönetim panelinden herhangi bir ayarmı yapmak lazım.

Teşekkür ederim.

Yazar sayfası kısmını da inceliyorum. Teşekkürler.

1 yıl önce #
  7. arkadaşlar ben bu eklentiyi indirdim ve aktif ettim. Verdiğiniz kodu da yan menüme ekledim fakat hala yazarlarımın listesini göstermiyor ? bu kodu nereye ekleyeceğiz diye bir soru sormam abesle iştigal etmiş olmak olmaz dimi? :)

1 yıl önce #
  8. <?php list_authors(TRUE, FALSE, TRUE); ?> şeklinde düzeltince adminin yazdıkları da çıkacaktır.

1 yıl önce #
  9. Temanıza ait page.php dosyasinin bir kopyasini alin ve ismini örneğin yazarlar.php olarak değiştirin. Sonra bu dosyayi açın ve en başına aşağıdaki kodu ekleyin.
    <?php /*
    Template Name: Yazarlar
    */ ?>

ve daha sonra
    <?php the_content('Read the rest of this page �
    '); ?>

kodundan hemen sonra;
    <h1>Yazarlarımız:</h1>
    <ul><?php list_authors(TRUE, FALSE, FALSE); ?></ul>

kodunu ekleyin.
    Kullanıcı adı ile giriş yapıp yeni bir sayfa oluşturun içeriğine istediğinizi yazın fakat sayfayı oluşturuken Sayfa Şablonu kısmından Yazarlar 'ı seçin ve kaydedin.

1 yıl önce #
  10. burakadam
    Üye

çok açıklayıcı olmuş sağ olun da hiç yazı yazmamış birinin de gozukmesini istiyorsak ne yapmalıyız.

1 yıl önce #
  11. benim de bir sorum olacak

<?php list_authors(TRUE, FALSE, FALSE); ?>

olarak kodu ekledim ama,
    bu yazarları alfabetik olarak sıralıyor.
    mesaj sayısı en fazla olan en yukarda olacak şekilde sıralamaz mıyız ?_
    buna izin var mı codex'te.
    teşekkürler :)

11 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.