WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Çöp

wordpress atom protocol ve xmlrpc.php nedir?

(6 mesaj(lar))
  • 2 ay önce eub tarafından başlatıldı
  • heytbecom tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli
  1. wordpress'den en iyi şekilde verim almak için tüm gece boyunca scripttin her yerini inceledim. ama inceleyipte anlayamadığım iki nokta ile karşılaştım.

Bunlardan bir tanesi "Wordpress Atom Protocol". http://....../wp-app.php/service bu link şeklinde bağlantı sağlanıyor, ama tıkladığım vakit, karşıma kullanıcı adı ve şifre diye bir kutucuk çıkıyor..

İkincisi ise xmlrpc.php, zannedersem site haritası ile ilgili ama bunuda çözemedim. kullandığım temanın meta bölümünde bu link yer alıyor ve linke tıkladığım zaman bu uyarı çıkıyor "XML-RPC server accepts POST requests only."..

Bu iki konu hakkında beni ve diğer arkadaşları bilgi sahibi edebilir misiniz? Gerçekten çok sevinirim, iyigünler herkese.

2 ay önce #
  2. Atom Protocol, beslemeler için kullanılıyor.
    xmlrpc de ping vs. işlemleri için kullanılıyor.

2 ay önce #
  3. atom protocol bunu nasıl aktif edebilirim, zannedersem üyelik istiyor ve kullanımı nasıl.. xmlrpc dede dediğim gibi yukarıda ki yazıyor bu ne demek?

2 ay önce #
  4. zannedersem kimse bilgi sahibi değil bu konu hakkında.

2 ay önce #
  5. banada şimdi lazım oldu ama bilgi bulamadım

4 hafta önce #
  6. Defalarca açıklanan bir konu KOnuyu kiltliyorum. Lütfen 5 dknızı ayırıp forumda araştırma yapınız.

NOT: Kullandığınız sistemin özelliklerini özellikle yine bir 5dk ayırıp wordpress yönetim panelinizde gezintiye çıkın. Şöyle tercihler bölümünde...

4 hafta önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.