WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Arşiv sayfası oluşturmak

(12 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce amarat tarafından başlatıldı
  • gevv tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. Arkadaşlar ben arşiv sayfası için güzel eklentiler bekliyorum ya da bu eklenti ile değil başka bir şey ile yapılıyorsa o nedir .
    teşekkürler

Yönetici notu: Lütfen konu başlıklarınız açıklayıcı olsun, konuları doğru bölüm altına açın, konu uygun bölüme taşındı, başlık düzenlendi. [Hasan]

1 yıl önce #
  2. şöyle veya böyle bişiy ilgini çeker gibime geliyor..ama dersenki benim ingilizcem var nereye bakarım işte buraya bakıp, birçok alternatif bulabilirsin.. :)

1 yıl önce #
  3. http://www.sonsofskadi.net/extended-live-archive

adresindeki eklenti çok güzel pilaki yalnız bu vatandaş yenilemiş durmuş ve yenilenmiş şeklini nasıl yapacagımı bilmiyorum. aramızda bunu kullananlar var sanırım wolkanca ile xafer bunu kullanıyor ( xafer bunu kullanıyor eminim çünkü kendi söyledi ) imdi bir vatandaş çıkıp bunun nasıl kuruldugunu anlatsa fena mı olur ?

1 yıl önce #
  4. pilakini verdiği linklerde wp destekteki eklentiyi kullandım ama bende sayfa şablonu seçeneği yok ...
    neden yok anlamadım
    glossy bloue adlı tema yı kullanıyorum ...

1 yıl önce #
  5. Bir kişi çıksada Bu extended live archive nasıl kurulu anlatsa..

1 yıl önce #
  6. @amarat,

Önce eklentiyi burdan indir.

wp-content/plugins dizine yolla ve eklentiyi etkinleştir.

Daha sonra bir arşiv sayfası yapıcaksın aynen şöyle...

<?php
    /*
    Template Name: Archives
    */
    ?>
    <?php get_header(); ?>

<?php if (function_exists('af_ela_super_archive')) {af_ela_super_archive();} ?>

<?php get_sidebar(); ?>
    <?php get_footer(); ?>

Bu kodu Archives.php olarak bir sayfanın içine ekleyelim ve bu sayfamızı temamızın içine atalım. yani sidebar.php header.php olan yere.

Sonra sitenin admin panelinden yeni bir sayfa oluştur adını arşiv yap ve sağ taraftan sayfa şablonu olarak Archives seceneğini seçip kaydet ve yayınla hepsi bu kadar (: kolay gelsin

1 yıl önce #
  7. teşekkürler, esasında ben bunların birisi hariç hepsini yapmıştım ama olmamıştı tek yapmadığım ise şu imiş, arşiv sayfasına o gerekli koduda yazdım ama şablon bölümünü yapmamıştım bunca zamandır wordpress kullanıcısıyım şablonları daha ilk defa kullandım , teşekkürler bilgi için.

+rep :=)

1 yıl önce #
  8. ewet gördüm ama dilersen oluşturduğun Archives.php sayfasındaki sidebar.php yi çağıran

<?php get_sidebar(); ?>
    bu kodu kaldırırsan sanırım daha güzel görünecek. Sadece arşiv sayfanda sidebar görünmez.. tabi istersen (:

1 yıl önce #
  9. sağol ben o kodu yazmamıştım zaten :=) teşekkürler.

1 yıl önce #
  10. benim temamda hazırda var uyguladım arşiv sayfası oluşturdum ama listeleme aylar ve Kategori olarak görünüyor Buradaki gibi görüntülenebilirmi ?

10 ay önce #
  11. zeminkat onerdigin eklenti son sürümde çalışmıyor gerçi eklenti kullanmaya gerek yoktur diye düşünüyorum :)
    null

eklenti kullanmadan arşiv sayfam bu şekilde görünüyor tek istedigim Kategori başlıklarının altında ilgili kategorinin yazılarınında görünmesi

10 ay önce #
  12. uzun süre araştırdım :) çözüm yok html bir sayfa hazırlarım olur biter :) aradabir güncellerim :d

10 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.