WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

WP-POLLS oluşan bir hata

(15 posts)
  • Started 1 year ago by foreverlilya
  • Latest reply from foreverlilya
  • Bu konu Çözülmemiş

Tags:

1. canarkadas
    WordPress Türkiye

Heytbecom haklı olmasına haklı..

Ama her zaman olduğu gibi uslubu nedeniyle haksız..

Arkadaşın asıl sıkıntısı benimle, evvelki gün açtığı iki konuya tam çözümler verdiğim halde geri dönmedi, bende bu nedenle bu konuya yanıt vermedim, siz de vermeyince arkadaş sıkıldı, sandığım bir neden daha var, isterse onu da o anlatsın ben devam ederim..

Soruna gelince; başka eklentilerle çakışıyordur, Wordpress ile uyumlu değildir, eklentinin son sürümü değildir, temada bulunan script kodları buna neden oluyordur, veritabanında bulunan Türkçe karekter hatası buna neden oluyordur..

Posted 1 year ago #
  2. foreverlilya
    Member

heytbecom host kaynaklı bir sorun olduğunu sanmıyorum ancak host firmasına da sorunu bildirdim.

eylultoprak un-install seçeneği ile db üzerinden kaldırıp tekrar yüklemiştim ancak sorun o şekilde çözülmedi.

canarkadas diğer tüm eklentileri deaktive ettim fakat sorun çözülmedi.
    Wordpress ile uyumlu olmaması mümkün deil http://www.osmanliboks.com/?p=173 bu linkteki wp & wp-polls sürümü ile wp-polls'un hata verdiği sitedeki wp & wp-polls sürümü aynı.
    Temada bulunan kodlar ile ilgili bir sorun olması da mümkün deil. Kullandığım tema'yı, kullandığım wp sürümünü ( 2.6.2 ) ve wp-polls sürümünü http://www.boksvakti.com/wp/ a yükledim, wp-polls çalışıyor.

canarkadas sıkıntı WP-POLLS eklentisinin Wordpress Blog'umuzda çalışmaması ile ilgili bunun dışında bir sorun yok.

Sorunlara çözüm bulan, vakit ayıran herkese tekrar teşekkür ederiz.

Posted 1 year ago #
  3. Wordpress Sever
    WordPress Türkiye

Sorun bence sizin birşeyleri yanlış yapmanız. Ajax kısmını kapatıp deneyin birde..

Posted 1 year ago #
  4. heytbecom
    WordPress Türkiye

Sorun host kaynaklı diye biliyorum ben o yüzden öyle yazmıştım. Bekleyelim hosttan gelecek cevabı. Ondan sonra deneyin çalışacaktır.. :)

Posted 1 year ago #
  5. foreverlilya
    Member

Arkadaşlar host firmasından cevap geldi :S

Konu hakkında araştırma yaptık ancak detaylı bir bilgiye ulaşamadık. Sorunun çözümü için wordpress sürümünü yeni sürüm ile güncelleştirmenizi tavsiye ederiz. Oy uygulaması php5 veya mysql5 ile uymsuz gözüküyor.

Posted 1 year ago #

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.