WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Türkçeleştirme

wordpress Zinmag-redux magazin teması türkçe

(21 posts)
  • Started 1 year ago by mavinefes
  • Latest reply from coolmaster
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. mavinefes
    Inactive

zinmag tema önizleme

Tema Adı: Zinmag-redux Tr
    Tema Sahibi: topwpthemes.com
    Orjinal tema : zinmag-redux Themes
    Türkçeleştirme: İlyas ve Wptema.com
    Türkçe Önizleme: Buradan ön izleme yapabilirsiniz
    Tema kullanımı ve daha detaylı bilgi

Posted 1 year ago #
  2. berke123
    Member

Meraba mavinefes.Teşekkürler tema için.Ben bu temayı indirdim ve kullandım.Yalnız şöyle bir sorun var.bir yazının içine girince her taraf siyah oluyor ve yazı okunmuyor.Yardım edersen sevinirim

Posted 1 year ago #
  3. mavinefes
    Inactive

öyle bir şey olması imkansız gibi lutfen temayı yenıden sunucunuza gönderin ve tekrar deneyiniz öyle bir şey olsa benım test sayfamdada aynızı olması lazım mutlaka bir yerlerde yanlış yapıyorsunuzdur
    tema için bir tane eklenti mevcuttu onu konu acarken yazmayı unutmuşum bu arada
    popularity-contest eklentisi ile birlikte kullanılıyor belki ondan olabilir diye düşündüm şimdi ama emin deilim

Posted 1 year ago #
  4. travego
    Editör

çok güzel bir temayı Türk kullanıcına kazandırmışsınız. ellerinize sağlık.

Posted 1 year ago #
  5. zeminkat
    Inactive

mavinefes, her zamanki gibi harikasın, emek veriyorsun teşekkürler.. güzel bir temayı bize türkçeleştirdin

Posted 1 year ago #
  6. iskeceli
    Member

eline saglik türkcelestirip bizlerle paylastigin icin güzel tema ancak bir yaziya tiklandiginda yazilar siyah geliyor ve okunmuyor ve alt tarafiyla sag taraf da bombos altta olmasi gereken yorumlar alani ve sag taraftada bilesenler kayboluyor bunun nedeni ne olabilir acaba.
    Not: Ana sayfa ve arsif sayfasinda hersey normal canli örnegi http://www.tvsalonu.com adresinde görebilirsin simdiden tesekürler

Posted 1 year ago #
  7. berke123
    Member

Öncelikle bana cevap yazdığın için teşekkürler mavinefes ama şu siteye bir bakabilirsen sevinirim.O eklentiyle de denedim ama olmadı.Ayrıca zinmag ın futura temasıyla denememe rağmen aynı sorun var.

Posted 1 year ago #
  8. mavinefes
    Inactive

evet bende başka bir yere yükleyip denedim aynı hatayı bendede verdi ve hatalı olan yerler düzeltildi yenıden indirip tekrar sunucunuza gönderirmisiniz.

Posted 1 year ago #
  9. iskeceli
    Member

tesekürler simdi oldu

Posted 1 year ago #
  10. bonyface1
    Member

Yazılarımın Resimleri Çıkmıyor Bana Yardımcı olabilirmisiniz ? (/wp-content/uploads/dizininin uzantısını yazacaksınız (örnek:2008/09/deneme) özel alan ekle deyip yazınızı yayınlıyacaksınız.) Şu kısmı anlamış değilim ayrıca.. lütfen yardımcı olun .. ilginiz için şimdiden teşekkür ederim

Posted 1 year ago #

RSS feed for this topic

Reply »

You must log in to post.