Tema Adı: Zinmag-redux Tr
Tema Sahibi: topwpthemes.com
Orjinal tema : zinmag-redux Themes
Türkçeleştirme: İlyas ve Wptema.com
Türkçe Önizleme: Buradan ön izleme yapabilirsiniz
Tema kullanımı ve daha detaylı bilgi

Tema Adı: Zinmag-redux Tr
Tema Sahibi: topwpthemes.com
Orjinal tema : zinmag-redux Themes
Türkçeleştirme: İlyas ve Wptema.com
Türkçe Önizleme: Buradan ön izleme yapabilirsiniz
Tema kullanımı ve daha detaylı bilgi
Meraba mavinefes.Teşekkürler tema için.Ben bu temayı indirdim ve kullandım.Yalnız şöyle bir sorun var.bir yazının içine girince her taraf siyah oluyor ve yazı okunmuyor.Yardım edersen sevinirim
öyle bir şey olması imkansız gibi lutfen temayı yenıden sunucunuza gönderin ve tekrar deneyiniz öyle bir şey olsa benım test sayfamdada aynızı olması lazım mutlaka bir yerlerde yanlış yapıyorsunuzdur
tema için bir tane eklenti mevcuttu onu konu acarken yazmayı unutmuşum bu arada
popularity-contest eklentisi ile birlikte kullanılıyor belki ondan olabilir diye düşündüm şimdi ama emin deilim
çok güzel bir temayı Türk kullanıcına kazandırmışsınız. ellerinize sağlık.
mavinefes, her zamanki gibi harikasın, emek veriyorsun teşekkürler.. güzel bir temayı bize türkçeleştirdin
eline saglik türkcelestirip bizlerle paylastigin icin güzel tema ancak bir yaziya tiklandiginda yazilar siyah geliyor ve okunmuyor ve alt tarafiyla sag taraf da bombos altta olmasi gereken yorumlar alani ve sag taraftada bilesenler kayboluyor bunun nedeni ne olabilir acaba.
Not: Ana sayfa ve arsif sayfasinda hersey normal canli örnegi http://www.tvsalonu.com adresinde görebilirsin simdiden tesekürler
evet bende başka bir yere yükleyip denedim aynı hatayı bendede verdi ve hatalı olan yerler düzeltildi yenıden indirip tekrar sunucunuza gönderirmisiniz.
tesekürler simdi oldu
Yazılarımın Resimleri Çıkmıyor Bana Yardımcı olabilirmisiniz ? (/wp-content/uploads/dizininin uzantısını yazacaksınız (örnek:2008/09/deneme) özel alan ekle deyip yazınızı yayınlıyacaksınız.) Şu kısmı anlamış değilim ayrıca.. lütfen yardımcı olun .. ilginiz için şimdiden teşekkür ederim
You must log in to post.