WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Kategorileri Sayfada Göstermek

(5 mesaj(lar))
  • 2 ay önce azmiii tarafından başlatıldı
  • azmiii tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş

Etiketler:

1. kategorileri sayfada göstermek istiyorum. başaramadım :(
    aradım ama arama kelimelerim ile sonuca ulaşamadım forumda varsa kusura bakmayın.

2 ay önce #
  2. Hem de aynen başlıkta yazdığınız şekliyle bir yazı vardı. Kategorileri sayfada göstermek derken neyi kastettiğinizi tam olarak anlatabilirseniz, birileri bağlantı verebilir. Kategorileri alt kategorileri ile liste şeklinde bir sayfada mı göstermek istiyorsunuz yoksa kategorilerdeki yazıları arşiv olacak şekilde kategori kategori ayırarak mı göstermek istiyorsunuz yoksa ... ?

2 ay önce #
  3. eğer kastettiğiniz belli bir kategorinin altındaki postları sayfada göstermekse,
    ben aşağıdaki kodlarla becerdim.
    cat= yazan kısma kategori idsini, showposts= yazan kısma da kaç post gireceğinizi yazıyorsunuz.

umarım aradığınız budur.

i

ben böyle bir kod kullanarak çözdüm.
    sanırım sizin

2 ay önce #
  4. Burada bulunan 8 no'lu resmin kodunu temanızın sidebar.php dosyasına ekleyin..

Sık sorulanlara dikkatle bakarak zaman kazanın..

Konunun Wordpress Türkiye ile ilgisi nedir, konuları ilgili bölümlere açınız.. Konu taşındı

2 ay önce #
  5. öncelikle konuyu yanlış yere açtığım için özür dilerim forumun yabancısıyım.

benim istediğim şey sidebar da kategorilerin listelenmesi değil.

ben sayfa oluşturdan oluşturduğumuz sayfada kategorileri listelemek istiyorum.

çok fazla kategorim olacak ve sidebar alıp başını gidecek buna ihtiyacım var.

verdiğiniz kodları htmlden ekliyorum okumuyor.

1 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.