Son 3-4 sorunuma cevap bulamasamda bu konuyuda burada soracağım. Sanırım buradakiler artık iyice tema tasrımının görsel boyutuna odaklanmış durumda. Fakat benim yapısal sorularım var.
Yapmaya çalıştığım şu.
A, B, C, D, E diye kategorilerimiz var. Ayrıca 1, 2, 3, 4 ve 5 diye kategorilerimiz var.
Ana kategorilerimiz Harf olanlar. Bu kategorilere girildiğinde rakam kategorilerimizde sağ tarafta listeleniyor. Diyelim ki A kategorisindeyiz, Bu kategorideyken 1 rakamsal kategorilerden birine tıkladığımız o kategoriye ait yazılar yerine A ve 1 kategorilerinin ikisinede dahil olan yazılar gelecek.
Olayı daha da senaryolaştırırsak,
A market, B market C market var. Bunlar Marketler.
Gıda, Temizlik, oyuncak gibi ürün gibi kategorileri
Eğer A market kategorisine girersek O marketeki tüm yazılar sergilenecek. Bu kategorideyken Gıda kategorisine tıklarsak Sadece A marketteki gıda ürünleri kategorisine ait yazılar gelecek.
Aslında Manuel olarak bu sonucu alabiliyorum. Şöyleki ?cat=Amarket&cat=Gıda gibi bir sorguyu adres çubuğuna ekleyince oluyor. Ama bunu nasıl gerçekleştireceğim.
Şu tür öneriler işimi gömeyecektir.
Her marketin altına reyon alt kategorileri aç.
Bu işimi çözmez çünkü An sayfada herhangi bir market kategorisine girilmeden reyonlardan birine girildiğinde herhangibir market gözetmeksizin o reyon ile ilgili tüm yazılar gelecek. O reyon girildiğinde de sidebarda market isimleri listelecek ve markete tıklandığında yine o market ve reyonun içerdiği yazılar gelcek.
Kategori yönetim eklentileri kur.
Kategori yönetim eklentileri denedim. Örnekte verdiğimden çok daha fazla kategori olacak. Ana kategoriler Marketler diğerleri değişken.
Yardımlarınızı bekliyorum. Örnekteki market olayına aldırmayın konuyu açıklamak için uydurma bir senaryo.
Çözülmemiş