WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

İstenilen alanda otomatik uyarı mesajı

(5 mesaj(lar))
  • 1 ay önce trbozo tarafından başlatıldı
  • heytbecom tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. trbozo
    Üye

Merhaba,
    Wp blogumda kategorimin birine ait yazılarda "**** tanıtım amaçlı konulmuştur ve sadece dinlenebilir" gibi bir uyarı mesajı koymak istiyorum. Ama sadece ilgili kategoride çıkmasını istiyorum.

Şöylede olabilir. sadece ilgili kategoride yayımlanan yazıların altına bu cümleyi ekliyebilirmiyim? çok araştırdım ama bulamadım.

Yardım ederseniz sevinirim. umarım anlatabilmişimdir.

1 ay önce #
  2. Eklentiler alanında 400 Eklenti başlığına bakın, yazı altlarına otomatik not ekleme (signature, imza, anouncement diye arayın), ve siteye girişte efekt ile açılan uyarı verme (alert, anouncement diye arayın) eklentileri var, ama ben bu veya bu eklentileri öneririm, çünkü ikisininde de yazı editöründe butonu vardır, bunlarda her yazıya kendiniz tek tek ekleyeceksiniz, ilkinde yazı içinde kayarak açılan alan da, ikincide açılır pencerede gösterim yaparsınız..

Ayrıca özel alanları (diğer) kullanarak da bu istediğiniz yapılabilir..

Eğer indirme imkanı veriyorsanız, yasalar önünde "***** tanıtım amaçlı konulmuştur ve sadece dinlenebilir" ifadesinin bir anlamı yoktur, o ifade sizi layüsel (sorumsuz) yapmaz, dosyaları oldukları yere yükleyende bunu yayan da sorumludur, yapılanın ücretli bir temayı (yada başkasına ait olan her hangi bir şeyi) paylaşıp, altınada; bu temayı bilgisayarınıza indirebilir test edebilirsiniz ama yarım saat içinde silmelisiniz yazmaktan farkı yoktur ?!

Konunun Wordpress Türkiye ile ilgisi yok, lütfen konuları ilgili bölümlere açınız, konu taşındı..

1 ay önce #
  3. Eklentiye gerek yok.
    Temanızın index.php dosyasını açın. Loop döngüsünden önce aşağıdaki kodu ekleyin.
    <*?php
    if (is_category('10')) {
    echo "Vermek istediğiniz mesaj";
    }
    ?>

is_category('10') içindeki 10 sayısı sizin mesajı görmek istediğiniz kategorinin id numarası, uygun şekilde değiştirin. Eğer vereceğiniz mesaj html kodları içeriyorsa, kodları aşağıdaki gibi eklemeyi deneyebilirsiniz.
    <*?php
    if (is_category('10')) {
    ?>
    Buraya mesajınıza ait HTML kodlarını yapıştırın, yazın vs.
    <*?php
    }
    ?>
    is_category ve diğer şart fonksiyonları için http://codex.wordpress.org/Conditional_Tags adresini ziyaret edin. Kodlardaki * ifadelerini silmeyi unutmayın.
    Türkçe kaynak için http://www.yakuter.com/is_homeis_pageis_category/ adresini kontrol edin.

1 ay önce #
  4. trbozo
    Üye

<*?php
    if (is_category('10')) {
    echo "Vermek istediğiniz mesaj";
    }
    ?>

yakupgov bu kod işime yaradı arkadaşım. çok teşekkür ederim.

canarkadas
    sanada teşekkür ederim. blogumda sadece mp3 dinlenebiliyor. indirme kesinlikle yok ve olmıyacak. uyarıların için teşekkür ederim.

1 ay önce #
  5. dinlenebilen bir şey indiriliyor demektir. İndirilmemesi için ne gibi önlemler aldınız?
    - Mp3 çok sakat bir şey siteniz komple kapatılabilir. TTnet çok hassast hatta cümle içinde mp3 bile geçmesi yetiyor onlar için...

1 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.