biraz uğraştıktan sonra wordpress e geçebildik. Görüşlerinizi beklerim.
adres www.downloadblog.net
WordPress Türkiye Forumları » Blog Analizi
downloadblog
(13 posts)-
Tarih: 1 yıl #
-
Selamlar, öncelikle sitenizde size ait bir logo göremedim. Bana kalırsa bir eksiklik olarak göze çarpıyor, ayrıca sitenin bir iki yerinde hala İngilizce tamlamalar var. Onlara dikkat edebilirseniz iyi olur. Tema üzerinde çok fazla beyaz alan görünüyor ve bu da biraz göz yoruyor. Sanırım temaya yapılacak bir iki CSS makyajı ile bu sorun ortadan kalkacaktır.
İçerik olarakta ileride gelişeceğini düşünüyorum. Elinize sağlık.
Tarih: 1 yıl # -
yorumunuz için teşekkürler. evet bir kaç ingilizce yer kaldı onları düzelteceğim , logo konusundada haklısınız özel bir logo olsa iyi olur görüşlerinizi dikkate alacağım.
Tarih: 1 yıl # -
konunun üstünden bir yıl geçmiş içerik eklemeye çalışıyorum ama pek de istediğim gibi değil. Tasarımda çok değişiklikler oldu son hali nasıl sizce default temayı kullandım.
Tarih: 2 ay # -
tema süper çok güzel olmuş
Sağ tarafta kocaman boşluk boş vaziyette duruyor. Tepedeki butonlar alt alta yerine, yan yana olsa daha hoş olur gibi geliyor.
gevv teşekkür ederim
karyoka üsteki butonlar yan yana zaten hangi tarayıcıyla baktığını öğrenebilirmiyim ie7 ve firefox 2 ile normal gözüküyor.Tarih: 2 ay # -
ie 6 ile alt alt gözüküyor. Firefox ile yan yana.
tamam o üst bölümü kaldırmak en iyisi galiba içimden geliyordu bir düzenleme daha yapayım ben :)
ben beğendim sade ama kullanışlı olmuş
Tarih: 2 gün # -
zeynikey teşekkürler yeni tasarımda yolda :) iki günde bi değiştiriyorum ama yeni koyacağım daha iyi oldu gibi sanki. Aklımda bir şeyler var ama içerikte ekleyemiyorum bu sıralar.
Tarih: 2 gün # -
Üst bölümdeki hadis le ilgili eklentiyi nerden bulabiliriz.
Tarih: 1 gün # -
ibra eklenti değil bir flash animasyon temaya kod ekleyerek yayınlıyorum. şu adreste flash animasyon ve resim dosyaları mevcut.
Tarih: 1 gün #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
destek sorusu değil