WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

resim ekleyemiyorum

(14 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce beyazadres tarafından başlatıldı
  • eyyuplu tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. wordpress'i linux alanıma yükledim.resim yükleme yapacağım zaman /var/www/vhosts/beyazadres.com/httpdocs/wp-content/2007/02 dizini oluşturulamıyor. Bir üst dizin sunucu tarafından yazılabilir mi?
    sorunu veriyor.

resimi wp-content'e yüklediğim zamanda olmuyor.bilmediğim bir şeyler var ama ney?Acaba resim nasıl yükleniyor?cevabınızı bekliyorum

1 yıl önce #
  2. bi buraya bak istersen

1 yıl önce #
  3. başka çözüm olamaz mı?

1 yıl önce #
  4. dizin oluşturulamıyor derse chmod ayarlarında sıkıntı vardır..

siz wp-content altına uploads klasörü yaratıp buna chmod ayarını 777 verin..

1 yıl önce #
  5. Kaan chmod ayarlarını bulamadım ki 777 yapayım:).flasfxp Programını yükledim.linux Alanda sağ tuşu tıkladığımda öyle bir seçenek yok.Açıklayıcı olarak bu olayı anlatırsan çok sevinirim.Sana sorularımla çok zahmet verdim ama...

1 yıl önce #
  6. Pilaki'nin verdiği bağlantıya baktınız mı?

1 yıl önce #
  7. Baktım Ali Bey!Sade anlatımlı olarak açıklayabilir misiniz?Nasıl 777 yapacağım.Bu işi nasıl çözeceğim

1 yıl önce #
  8. Eğer FlashFXP kullanıyorsanız, verilen bağlantıdaki anlatımdan daha açıklayıcı bir ifade şekli olabileceğini sanmıyorum :)

1 yıl önce #
  9. al bakalım....

1 yıl önce #
  10. al bakalım....

Birilerinin benden daha çok uğraştığı kesin :)

1 yıl önce #
  11. Ali ve Pilaki FlashFXP kurdum ve uploads klosörü oluşturdum 777 yaptım.maalesef olmadı.sorun düzelmedi.Acaba bir yerlerde hata mı yapıyorum.

1 yıl önce #
  12. hallettim.Çok sağolun.2007 ve 02 dosyası açtım.oraya attım resimleri.İlginiz için teşekkürler...

1 yıl önce #
  13. eyyuplu
    Üye

sa
    wp-contents altına resimler klasörü oluşturdum.fiezilla ile sağ tıkladığımda

Attributes diye bir izin başlığı göremiyorum.chmod izinleri filezillada yapamadım.bu özellik yok galiba.başka şekilde nasılyapılabilir?

(wp-contents chmod 777 izinleri geçerli değilmi zaten.kurulumda www klasörüne izn vermiştik .bunun altındaki resimler klasörüne ayrıca vermek gerekiyor mu?)

tşk

1 yıl önce #
  14. eyyuplu
    Üye

şimdi gerekli izinleriverebildim.yine hata veriyor:

Yüklenen dosya buraya taşınamadı: /home/eyyuplu/public_html/wp-content/.
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/eyyuplu/public_html/wp-admin/admin-functions.php:1879) in /home/eyyuplu/public_html/wp-includes/functions.php on line 1219

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.