WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

WordPress 5 dakikada açılıyor

(11 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce UguG tarafından başlatıldı
  • FatherFigure tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. selamlar hepinize...

wordpress kullanıyorum uzun zamandır. fakat son 1 haftadır web sitem (sadece wordpress blog) 1 sayfanın yüklenmesi 5 dk sürüyor. bundan dolayı şu anda siteyi kaldırdım fakat bu konu benden kaynaklanmıyor.

aynı sunucuda diğer sitelerim hızlı hatta sadece yavaş çalışan wordpress...

sorun hakkında fikri olan varsa sevinirim. acaba sunucu ile ilgili mi bu sorun yoksa neden?
    bu arada link isteyeceksiniz ama o kadar çok uğraştım ki artık kafayı yiyecek duruma geldim ve wordpresi sildim.

Tarih: 1 yıl #
  2. veritabanındaki tabloları kontrol ettin mi? ben wp2.1 e geçince bir eklenti yüzünden wp_options tablosu şişmişti. bu yüzden de sitede hata olmamasına rağmen çok yavaş açılıyordu.

3. evet dediğin gibi options şişmiş fakat ben eklenti de kurmadığım halde yeni bir başlık açtığım anda olay bitiyor... options tablosunda gereksiz bir sürü şey var düzeltiyorum tekrar oluyor :S

4. aynen kardeşler, bende de aynı sorun var. anlamadım gitti. zann ediyordum sorun bi tek bende. bu konuyu görünce demek ki, bi çok insan aynı sorunu yaşıyor... Çözüm nedir acaba?

5. acaba son sürümden mi bu sorun? yoksa wordpress fazla sorgulama mı yaptırıyor ki ? bu tür bir sorunla phpbb+1.52 de karşılaşmıştım.

aynı şekilde wordpress le çalışan bir çok site yavaş (tabi bende ki sorun bu değil benim ki farklı)

6. wp2.1 ile sorunu olan bir şey var. ben fazla uğraşmadan wp2.0.8 e geçmiştim. wp2.1 birşeyler ile sorunu var ama anlamadım. muhtemelen eklentiler.
    ben denemedim ama tavsiyem eklentileri tek tek kurun ve kurarken sürekli wp_options tablosunu kontrol edin. sorun eklentide veya başka birşeyde ise anlaşılır.

7. evet dediğin doğru

wp_options tablosunu 0 layınca sorun çözülüyor fakat bu sorunu tekrarlamaması için çözüm yok mu ? yoksa ben nasıl bu forumu 2.0.8 e döndürürüm ???

8. wp_options tablosunu 0 layınca sitede ne gibi değişiklik ola bilir? detaylı anlatırsanız iyi olur

9. wp_options tablosunu sıfırlamak derken ne demek istedin?
    yani nasıl sıfırladın?

10. bütün herşeyi silip 2.1 in db sinden options tablosunun satırlarını girdi sanırım.

11. FatherFigure
    Üye

Evet aynı sorun korkunç bir şekilde benim sitemde de gözleniyor. Turhost'dan aldığım hostingte buldum suçu, Wordpress'e konduramadım:) Ancak papaz olduk adamlarla. Artık son çare bu konuda gerçekten önemli bir WP sorunu olduğunu düşünür oldum bu başlığı görünce.
    Sorun tam olarak nasıl aşılabilir acaba? Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
    Teşekkürler.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.