selam arkadaşlar
elinde WP Polls 2.14 Türkçe olan var mı???
WordPress Türkiye Forumları » Türkçeleştirme
WP Polls 2.14 Türkçe var mı?
(9 posts)-
Tarih: 1 yıl #
-
Benim bildiğim yok.
Tarih: 1 yıl # -
wp-polls ekleentisinin kullanım panelinde o kadar ing. gerektiren bir açıklama yok..eğer sitede görünen kısmından bahsediyorsan, yönetim panelinde "poll options" bölümünde online olarak yabancı kısımları türkçe yapabilirsin..
Merhaba arkadaşlar,
Ben kendim için kullandığımdan WP-Polls eklentisini Türkçe 'ye çevirdim. Sizlerle de paylaşmak isterim. Aşağıda indirebileceğiniz adresi verdim.
Herkese kolay gelsin ...
teşekkür ederim
ben eklentiyi yükledim ama seçenekler maalesef ekranda çıkmıyor.. bu hatayı nasıl düzeltebilirim
Hata derken neyi kastettiğini anlamadım. Türkçe çeviri ile ilgili bir hata mı yoksa eklentinin kandisi ile ilgili bir hata mı? Eklentiyle ilgiliyse sanırım "Anket Seçenekleri" sayfasının gözükmediğini söylüyorsun. Yani eklentinin diğer sayfaları gözüküyor.
herşey düzgün ancak blog sayfanda kullanıcılar anketin seçeneklerindeki yazıları göremiyorlar.. oy verdikten sonra ise yazılar görünebiliyor onun dışında bi sorun yok.. dil-dosyası için tşkler.. bu sorunu nasıl halledebilirim
Tam olarak nedenini bilmiyorum ama CSS dosyasında bazı değişiklikler yapmış olabilir misin?
Tarih: 1 yıl #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
destek sorusu değil