WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Çöp

İçe aktarma (38mb)

(5 mesaj(lar))
  • 1 ay önce painersin tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli
  1. painersin
    Engellenmiş

Merhaba arkadaşlar, başka bir bilgisayarda localhosttan wp kurarak yaklaşık bir hafta süren zahmetli bir kitap yayını çalışmasını hazırladım. daha sonra o kullandığı mbilgisayardan ayrılırken wp içerisinden dışa aktar seçeneğini kullanarak yedek aldım. (yedek dosyası boyutu 38MB) kendi bilgisayarımda çalışmaya devam etmem gerekiyor, buradada localhosttan wp kurdum. yalnız yedeklerimi içe aktaramıyorum. max file size 16 mb diyor. Ne yapmam gerekiyor acaba? bahsettiğim "başka" bilgisayara tekrar ulaşmam zor. Şu anda elimde bulunan yedeği tekrar nasıl içeri aktarırım? yardımcı olursanız cok sevinirim. iyi çalışmalar..

Forum kurallarımızı okuyunuz. Heytbecom

1 ay önce #
  2. 1- Db yedeği olmadan 38 MG yedeği yüklemeniz çile + çok sorun demek oluyor. Çift yazı sorunu ve yorumlar bunlara örnek..
    2- Bence sql yedeği alın ve onunla çalışmalarınızı taşıyın yada koruyun.
    3- .htacces dosya içeriğine şunları ekleyin..

#Change upload limits
    php_value memory_limit 512M
    php_value post_max_size 128M
    php_value upload_max_filesize 128M
    php_value max_execution_time 60000
    #Change upload limits end

60000 bilerek yüksek tuttum o dosyayı xml ile siz 2 saatte falan upload anca edersiniz hata verme olasılığı bu şekilde daha düşük olabilir..

1 ay önce #
  3. painersin
    Engellenmiş

anladım teşekkürler.. o halde, phpmyadmin e girip database imi seçtikten sonra dışa aktar demem "sql" olarak.. yeterlimidir?

birde htacces hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim. bulamadım, nereye ekliyebilirim verdiğiniz kodları?

1 ay önce #
  4. o dosya www klasorunun ıcınde olur yanı wpyı kurdugun klasorde onuda bır text dosyası ıle yada notepad ile acarsın ıcıne eylultopragın verdıgı kodu yazarsan wp-adminden yonetten ıce aktara gelıp dosyayı secıp gonder kurulur.

1 ay önce #
  5. @painersin

Lütfen forum ve kullanım kurallarını okuyunuz, okumadan yeni mesaj - konu yazmayınız, aradığınız cevaplar burada ve burada..

1 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.