WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Güncelleme Sonucu Çıkan Sorun [ Link Eklemek]

(10 posts)
  • 1 yıl önce gKAANs tarafından başlatıldı
  • gKAANs tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. Merhabalar,

Bugün blog'umu 2.1'den 2.1.1'e yükselttim her türlü ayarı düzgün yaptım.. Tesadüfen link eklerken [blogroll bölümüne] bir sorunla karşılaştım..

WordPress veritabanı hatası: [You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ')' at line 2]
    INSERT INTO *****_link2cat (link_id, category_id) VALUES (28, )
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/****/public_html/wp-includes/wp-db.php:121) in /home/******/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 271

"Cannot modify header information - headers already" bunun için yazılmış olan makaleleri okumuş olup denilenleri yaptım ama gene sonuç vermedi.. mysql versiyonuyla ilgili bir sorun var galiba :(

Önerileriniz?

Tarih: 1 yıl #
  2. Buradaki başlığa bir göz atmanızı öneririm, sorununuz ile ilgili olabilir.

3. teşekkürler ali ilgilendiğin için ama çözüm olmadı..

4. Sanırım sunucu sağlayıcınız Windows ve IIS ikilisini tercih ediyor. Daha önce de benzer bir iki problem sonucunda aynı noktaya geldiğimiz için, çok da temiz bir çözüm oluşturmayacak olan, bir öneride bulunabilirim; /wp-includes/pluggable.php dosyasındaki 271. satırı ihmal etmeyi düşünebilirsiniz. Yani

if ( $is_IIS ) {
    header("Refresh: 0;url=$location");

şeklindeki bölümü;
    if ( $is_IIS ) {
    //header("Refresh: 0;url=$location");

durumuna getirmeniz sorunu "by-pass" etmenizi sağlayabilir.

Hem WordPress'te hem de bbPress'te IIS üzerinde çalışırlarken HTTP header'larını göndermede sorun yaşıyorlar. Her defasında problemin ilerki versiyonlarda çözülmesini umduğumuzu söylüyoruz, ama pek bir gelişme de olmuyor :) Sanırım en sağlıklısı Linux & Apache (ya da LiteSpeed) konfigürasyonuna sahip bir sunucu edinmek olacaktır. Sunucu hesabınızı yenilerken bunu göz önünde bulundurmanızı öneririm ;)

Not: Dikkatsizliğim için kusura bakmayın, üstte verdiğim koddaki HTTP header'ının yönlendirme yaptığını yeni farkettim. Dolayısı ile önerdiğim şekilde iptal ederseniz, büyük ihtimalle hata kodu yerine boş bir sayfa ile karşılaşacaksınız, ki bu da sizin için çözüm oluşturamayacak :)

Belki diğer arkadaşların sorun ile ilgili çözüm önerileri vardır?

5. Veritabanını onarmayı dener misin bi ?

6. @ali
    Linux ve apache ikilisini kullanıyorum zaten :) dediğin kod değiişkliğini yaptım bu seferde hata değişti

WordPress veritabanı hatası: [You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ')' at line 2]
    INSERT INTO wpblog_link2cat (link_id, category_id) VALUES (30, )

@FuuK

veritabanını onar dedim ama değişen birşey olmadı :(

-
    ilgilendiğiniz için teşekkürler

Edit: veritabanını onar deyince eklemeye çalıştığım linkler çıktı..

7. sorunun çözüldü yani öyle mi anlamadım bişi :D

8. yok hayır hala problem çıkarıyor..

yukardaki hatayı alıyorum :(

sadece veritabanını onar deyince eklemeye çalıştığım linkler panelde görünmeye başladı

9. wpblog_link2cat tablosunda 2. Satırda bir ) fazlalığı varmış sanırım onu siler misin ?

10. :S ...?

başka çözüm yolu bilen var mı?

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.