WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Çöp

Blog analizi

(2 mesaj(lar))
  • 1 ay önce Sumeyyes tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli
  1. Merhaba,
    Ben de farklı olduğunu düşündüğüm yeni bir blogla karşınızdayım.
    İnternette gördüğüm ve benim hoşuma giden, görülmeye değer bulduğum tüm görselleri bir blogta derleyip sizlerle paylaşmak, görseller üzerinde herkesin yorumlar yapabileceği,bakış açısı farklarından ,ya da ortak fikirlerin bir araya gelmesinden doğan muhabbetlerin oluşabileceği, eğlenceli,her gün güncellenen,hoşça vakit geçirebileceğiniz bir blogum olsun istedim.

Ayrıca blogumda sitenizi ya da blogunuzu tanıtabilmeniz için ''SİTENİ/BLOGUNU TANIT''sayfası uygulaması başlattım.İsteyenler için sitesine/bloguna uygun ücretsiz banner tasarımı hazırlayıp sayfamda yayınlıyorum.
    Eleştiri ve önerilerinizi bekliyorum..
    Mutlu günler..

1 ay önce #
  2. Editör uyarısı: Lütfen forum ve kullanım kurallarını okuyunuz, okumadan yeni mesaj - konu yazmayınız.. Wordpress Türkiye forumlarında Wordpress ile kurulumuş siteler analize sunulabilir, sizinki bu kapsamda olmadığı için burada sitenizi analize sunamazsınız, ayrıca blog analizi bölümünün amacı site tanıtmak değil, Wordpress sisteminin değişik kullanımlarını görmek, incelemek, geliştirmekdir.. Forumda belirli bir süre katılım göstermediğiniz, sitenizin forumumuzun desteklediği Wordpress scripti ile kurulan bir site olmaması ve doğal olarak blog analizi bölümü kurallarına uygun içerik sunamadığınız için konu kilitlendi.. [canarkadaş

1 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.