WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

İe7'de Tema Kayboluyor.

(4 mesaj(lar))
  • 1 ay önce berke123 tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Öncelikle merabalar.
    Benim wordpress sürümüm 2.6.1.
    Tema Adı:Guzel Magazine Pro
    Tema Versiyonu:3.0
    Tema Adresi:Custom Theme Design

Sorun şu:Siteye Google Chrome ve Mozilla Firefox ile girince hiç bir sorun yok.Ama siteye ie7 ile girdikten sonra bir yazıya veya bir kategoriye tıklayınca tema kayboluyor ve sidebar ,yazılar,resimler vb. alt alta iniyor.Ayrıca arka plan rengi sadece beyaz renk oluyor.
    Temayı kullandığım site ise şu

Yardım ederseniz sevinirim

1 ay önce #
  2. Forumda bu konuyla ilgili yüzlerce + - + - + konu var, ama %99'u çözülmemiştir, şu anda ana sayfada Tema sorunu diye bir konu olmasına rağmen, sizin gibi hiç aramadan yeni konu açılması nedeniyle, ilgili kişiler forumda tartışıldı diye yanıt vermemektedir,

Bu sorunu çözebilmek için çok sağlam css bilgisi gereklidir, her temaya göre ayrı kodlar ayrı düzenlemeler gerekli olduğu için de hiç kimse tek tek tema indirip/kaynak dosyalara bakıp şurayı şurayı düzeltin diye uğraşmaz..

Evet çok iyi css bilen biri dışında, bu sorunu temada düzenleme yapan siz (çünkü büyük bir ihtimalle tema orijinalinde bu hata yoktur), ve tema yazarı çözebilir, benim css bilgim yok, olsaydı bunu bahsettiğim konularda defalarca yazmış olurdum, bu nedenle tekrar buraya yazar mıydım bilemiyorum..

Bu konuyla ilgili Heytbecom'un defalarca tekrarladığı önerileri 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) bir deneyin..

Arama için ilgili anahtar kelimeler..

Sitemde kayma,
    kayma,
    kaydı,
    alta düştü,
    yan menüde kayma,
    sidebarda kayma,
    görüntü sorunu,
    temada sorun,
    aşağı düştü,
    alta kaydı,
    aşağı kayma,
    kayıyor..

1 ay önce #
  3. Tema sorunu dediğiniz konu ile benim konum arasında fark var.Onda sidebar aşağı kaysada yine tema var.Ama bende tema yok oluyor.Yani bende bembeyaz bir sayfanın üzerinde alt alta sıralanmış yazılar bulunuyor.

1 ay önce #
  4. Biliyorum, ama dediğim gibi; her temada bu hatalar ve çözümleri değişik, ayrıca sizin sadece kategorilere girildiğin de İE'de sorun var, orijinal temayı indirip denediniz mi, orijinal dosyada kategorileri gösteren (archive,archives,page,categories,category.php) dosyalarını sizinki ile değiştirin..

1 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.