WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

yedek db'yi yükledim başka

(3 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce bymmx tarafından başlatıldı
  • gKAANs tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Merhaba,
    örnek; serr.com daki (wordpress kurulu) db yi yedek aldım bunu sdff.net adresine (bundada wordpress kurulu) aktardım ayrıca iki domainde farklı hostinglerde ve hostinglerede alan adlarını değiştirttim. Amaç birisinin trafik yetersiz geliyordu diğeri epey genişti o yüzden bantı arttırmak için para vermek istemedim. şimdi iki sitedeki dosyalarda aynı ama site açmıyor acaba bir yerlere atnımlama site adresinin yazıldığı bir yerler varmı wp-config.php gerekli db adı parolayı filan değiştirdim. site isimleri değiştiği için uymuyor olabilir diye düşündüm. Teşekkürler

1 yıl önce #
  2. phpMyAdmin ile veri tabanınızda wp-options tablosunu açın ve altında bulunan siteurl ile home anahtarlarını düzenlemeyi deneyin.

Küçük bir not; Eğer 2.1.x serisinden bir sürüm kullanıyorsanız dahili aktarma modülünü kullanmak veri tabanı transferinden daha kolay olacaktır ve karakter kodlaması gibi sorunlar ile karşılaşma ihtimalinizi de en aza indirecektir.

1 yıl önce #
  3. taşıma yapmadan önce wp-admin'den yeni taşıyacağınız yerin bilgilerini eski bilgilerle değiştirmeniz gerekiyordu..

sonra config dosyasında yeni bilgileri yazmalıydınız..

eğer artık dönüşü olmaz diyorsanız db yedek dosyanızda eski sitenizin isminin geçtiği yer yeri yeni sitenizin ismiyle değiştirmeyi deneyin ;)

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.