WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

flickrrss

(9 posts)
  • 1 yıl önce amarat tarafından başlatıldı
  • seyyahayati tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. http://eightface.com/wordpress/flickrrss/

buada yer alan flickr eklentisini kullanan birisi varsa bunun nasıl ayarlandıgını anlatırsa teşekkür ederim.
    bir de ilgili kodu index php de mi bir yere yapmalıyız ya da sidebar footer header gibi alanalr dışında fotograf diye bir sayfa açsak o sayfa içine eklesek te olur mu teşekkürleR ?

Tarih: 1 yıl #
  2. <div class=\"flickr\">
    <h2>Flickr</h2>
    <?php if ( (function_exists('get_flickrrss')) ) { ?>
    <?php get_flickrrss(); ?>
    <?php }?>
    </div>

şeklinde kullanmak mümkün. istediğin yere yerleştirebilirsin: footer, sidebar, index, single.
    ayrıca "class" üzerinden stil dosyasında istediğin gibi düzenleyebilirsin.

3. mcspeed
    Üye

Bu eklenti tam olarak ne ise yariyor acaba ?

4. Flickr fotolarını wordpress'de gösterir.

5. mcspeed peki bunu bir sayfaya ekleyebilir miyim ? yani temanın herhangi bir *.php dosyası yerine /fotograf diye bir sayfa açıp içine ekleyebilir miyim ?
    bir de bu flickrrss dosyasının ayarlarından bahsedersen süper olur.

6. mcspeed
    Üye

Walla daha kurmadim eklentiyi kurunca anlatirim hepsini ..

7. kodu herhangi bir sayfaya ekleyebilirsin..ama sidebar eklenmesi daha iyi olur..kullanımda çok basit..eğer flickr hesabın varsa bu adresten flickr ID numaranı alacaksın..flickrRSS ayarlarına ekleyeceksin..ayarlar sekmesinde Display kısmı "user" olarak ayarladığın takdirde senin hesabın gösterimde olacak.

8. slmlr arkadaşlar ben flickr i kurdum foto lar gözüküyor ama onların hepsini aynı anda değilde tek tek slayt oalrak nasıl gösterebilirim (yan menüde gösterdim 20 fot aşağıya kadar gidiyor)
    yardımcı olurmusunuz teşekkürler

Tarih: 4 ay #
  9. ilginiz ve alakanız için teşekkürler ama kendim sordum kendim buldum eklentiye falan gerek olmadan flickr daki fotoğrafları sitemizde herhangi bir sayfada slayt olarak göstermek için kod buldum sizlede paylaşayım istedim id yerine kendi id nizi yaziniz

`<p><iframe align="center" src="http://www.flickr.com/slideShow/index.gne?user_id=24333117@N02&background-color:transparent" frameborder="0"" width="500" scrolling="no" height="500"></iframe></p>

Tarih: 4 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.