WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Simple Tagging Anlatımı

(38 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce Limp tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. kızacaksın ama benim temamda yazıların altında etiket bölümü hazırda utw için ayarlanmış :) orada nasıl etiketleri gösteririm?

1 yıl önce #
  2. dmry.net fonksiyonları tanımlamıştı oradan ayrıntı alabilirsin kızmam alıştım senin hazırcılığına :)

1 yıl önce #
  3. yazıyı buldum ama olayı çözemedim :) utw için single.php dosyasındaki kod bu bu kodu sildim yazıdaki kodları ekledim olmadı wp hata verdi degişik şekiller denedim ya görüntülenmedi ya hata verdi açıkcası yazıyıda anlamadım :( sadece konulara ekledigim etiketlerin gösterimi için hangi kodu nasıl eklemeliyim :(

1 yıl önce #
  4. Fonksiyonları hiç denemedim ve bakmadım hiç 2.3.1 'im olmadı benim :)
    Bir kaç gün içinde buna bakacağım.. UTW kodlarını silme. Yanına o kodları ekle sadece.

1 yıl önce #
  5. tamadır dedigin gibi kodları silmeye gerek yok :) Teşekkürler fakat çözmem gereken konu ile alakalı etiketleri nasıl gösterecegim onuda hallederim sanırım :)kod eklendiginde bir sürü etiket görünüyor

1 yıl önce #
  6. yok olmuyor bu bu wp fonk tüm etiketler için yazı ile ilgili etiketleri göstermek için eklenti şart galiba

1 yıl önce #
  7. :) ben bakayım biraz sanmıyorum dediğin gibi olsun ama sende var fonksiyonel bir hata :)

1 yıl önce #
  8. http://www.herewithme.fr/wordpress-plugins/simple-tags
    Bu işini görecekdir daha deneyemedim bilesin.. Ama anladığım kadarı ile olur olur.

1 yıl önce #
  9. http://www.herewithme.fr/wordpress-plugins/simple-tags

Simple tagging ile aynı sadece wordpress 2.3 etiket db'sini kullanıyor. Yönetim vs vs gibi şeyler bunun ile daha basite indiriliyor.

Birinin türkçeye çevirmesi çok makbule geçecekdir..

Herkese bu eklentiyi tavsiye ederim.. Başka bir etiket eklentisi kullanmaya lüzüm kalmıyor.. Örnek seçilebilirlik için mesela..

1 yıl önce #
  10. kısa zamanda deneyeceğim :) ama merak ettim neden utwye bu kadar karşısınız sorunlu bir eklentimi ? yada çok basit oldugu içinmi ?

1 yıl önce #
  11. Hep destek tam destek. UTW 'de destek pek yok gibi.. Artı size son önerdiğim eklenti simple tag, simple tagging yapımcısından.

Do you understand me.

Ohh.. Yes understand =)

1 yıl önce #
  12. Teşekkürler güzel eklenti boş kod ile istedigim şekilde sadece konu ile ilgili etiketler göründü

1 yıl önce #
  13. Do you understand me.

Ohh.. Yes understand =)

Ayvaa ayvaa..:)

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.