Şöyle bir şey yapmak mümkünmü? Başlık veya yazıya max. harf sayısı getirebilme?
--------------
Sayfa başlığı
Wordpress yazısı
Wordpress-TR wor..
devamı >
--------------
Şöyle bir şey yapmak mümkünmü? Başlık veya yazıya max. harf sayısı getirebilme?
--------------
Sayfa başlığı
Wordpress yazısı
Wordpress-TR wor..
devamı >
--------------
aslında bu bir eklentide olabilir çünkü wp komutlarını kullanabiliyorum sayfa dışında.
Limit Post diye bir eklenti vardı kullandığım, ama şu an yazarın sayfasına ulaşılamıyor. İsterseniz buradan indirebilirsiniz.
Başlıkta sarı ördek gördüysem sorum kesin çözülmüştür diyecektim ama tam olarak aradığım bu değildi :) aslında
<?php wp_get_archives('type=postbypost&limit=10'); ?>
fonksiyonunda başlıkları listelerken bir başlık uzunsa Wordpress dışındaki bir sayf... şekline sokan bir eklentide olabilir
Başlıkta sarı ördek gördüysem sorum kesin çözülmüştür diyecektim ama...
:)
Belki konu hakkında deneyimleri olan diğer arkadaşlar yardımcı olabilirler.
Başlıkta sarı ördek gördüysem sorum kesin çözülmüştür diyecektim ama...
:) :):)
Markayı korumak adına şöyle bir tavsiyede bulunayım :D
Madem bir eklenti ile çözemiyoruz, biraz PHP yardımı almayı deneyebiliriz. Başlıkları kısaltarak listelemek istediğiniz sayfanın get_header etiketini şu şekilde modifiye edin;
<?php
get_header();
function kisalt( $metin, $karakter ) {
$metin = ( strlen( $metin ) > $karakter )? trim( substr( $metin, 0, $karakter ) ).\"...\" : $metin;
return $metin;
}
?>
Ardından, başlıkları listelemek için kullanacağınız döngüde, the_title() etiketini şu şekilde modifiye edin;
<?php echo kisalt( the_title( '','',FALSE ), 10 ); ?>
Koddan da anlaşılacağı üzere, başlıklarınız 10. karakterden sonra "..." ifadesi eklenerek kısaltılacaktır.
Umarım işinize yarar.
Not: Burada kodları yayınlarken bbPress bazen araya "\" karakterleri girebiliyor, bu yüzden aynı kodları pastebin'e de attım. Oradan yararlanmanızı öneririm.
Evet işe yaradı çok tşk ederim ama bunu <?php wp_get_archives('type=postbypost&limit=10'); ?> kodunda bi türlü çalıştıramadım the_title de tıkır tıkır çalışıyor.
Tam olarak istediğim eklentiyi buldum. ARAMANIN GÜCÜÜÜ! :) azıcık düzenleme yaparak tam istediğimi yaptım Tekrar teşekkür ederim.
Sevindim başardığınıza :)
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.