WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

Wordpress dışındaki bir sayfaya son yazılar?

(10 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce Xenuan tarafından başlatıldı
  • ali tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. Şöyle bir şey yapmak mümkünmü? Başlık veya yazıya max. harf sayısı getirebilme?

--------------
    Sayfa başlığı
    Wordpress yazısı
    Wordpress-TR wor..

devamı >
    --------------

1 yıl önce #
  2. aslında bu bir eklentide olabilir çünkü wp komutlarını kullanabiliyorum sayfa dışında.

1 yıl önce #
  3. Limit Post diye bir eklenti vardı kullandığım, ama şu an yazarın sayfasına ulaşılamıyor. İsterseniz buradan indirebilirsiniz.

1 yıl önce #
  4. Başlıkta sarı ördek gördüysem sorum kesin çözülmüştür diyecektim ama tam olarak aradığım bu değildi :) aslında
    <?php wp_get_archives('type=postbypost&limit=10'); ?>

fonksiyonunda başlıkları listelerken bir başlık uzunsa Wordpress dışındaki bir sayf... şekline sokan bir eklentide olabilir

1 yıl önce #
  5. Başlıkta sarı ördek gördüysem sorum kesin çözülmüştür diyecektim ama...

:)

Belki konu hakkında deneyimleri olan diğer arkadaşlar yardımcı olabilirler.

1 yıl önce #
  6. Başlıkta sarı ördek gördüysem sorum kesin çözülmüştür diyecektim ama...

:) :):)

1 yıl önce #
  7. Markayı korumak adına şöyle bir tavsiyede bulunayım :D

Madem bir eklenti ile çözemiyoruz, biraz PHP yardımı almayı deneyebiliriz. Başlıkları kısaltarak listelemek istediğiniz sayfanın get_header etiketini şu şekilde modifiye edin;

<?php
    get_header();
    function kisalt( $metin, $karakter ) {
    $metin = ( strlen( $metin ) > $karakter )? trim( substr( $metin, 0, $karakter ) ).\"...\" : $metin;
    return $metin;
    }
    ?>

Ardından, başlıkları listelemek için kullanacağınız döngüde, the_title() etiketini şu şekilde modifiye edin;

<?php echo kisalt( the_title( '','',FALSE ), 10 ); ?>

Koddan da anlaşılacağı üzere, başlıklarınız 10. karakterden sonra "..." ifadesi eklenerek kısaltılacaktır.

Umarım işinize yarar.

Not:
    Burada kodları yayınlarken bbPress bazen araya "\" karakterleri girebiliyor, bu yüzden aynı kodları pastebin'e de attım. Oradan yararlanmanızı öneririm.

1 yıl önce #
  8. Evet işe yaradı çok tşk ederim ama bunu <?php wp_get_archives('type=postbypost&limit=10'); ?> kodunda bi türlü çalıştıramadım the_title de tıkır tıkır çalışıyor.

1 yıl önce #
  9. Tam olarak istediğim eklentiyi buldum. ARAMANIN GÜCÜÜÜ! :) azıcık düzenleme yaparak tam istediğimi yaptım Tekrar teşekkür ederim.

1 yıl önce #
  10. Sevindim başardığınıza :)

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.