WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

WordPress'den son yazıları çekip, bir başka sitede ".html" olarak görüntülemek

(3 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce superadam tarafından başlatıldı
  • webthese tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. <?php wp_get_archives(); ?>

değişkenini kullanıp bir başka sitede, son 10 yazıyı gösterebilme imkanımız var mıdır? Örneğin ana dizininde wordpress kurulu bir sitede bir sayfa oluşturup son on yazıyı gösterebilmek; ve o sayfayı frame ile diğer sitelerle paylaşmak mümkğn müdür?

Ya da RSS ile son 10 yazıyı gösterebilmek, "html" uzantılı bir sayfaya "newsgator" harici bir kod ile içerik takibi yaptırmak mümkün mü?

Bu konuyu biraz kurcaladım ve genelde temaların alt dizinlerde bulunması nedeniyle tuhaf hatalar aldım. Bir fikri olan varsa, tartışmak ve paylaşmak isterim. Güzel bir şey geliştirebiliriz diye düşünüyorum.

1 yıl önce #
  2. Mümkün yapman gereken
    <?php
    define('WP_USE_THEMES', false);
    require('./blog/wp-blog-header.php');
    get_header();
    ?>

bundan sonra her wp kodları çalışır.

1 yıl önce #
  3. Wordpress'in database bağlantılarını ve eklerini (wp-config.php ve wp-header.php) dosyalarını bir .php dosyasına include edebilirsin. Xenuan gerekli kodu vermiş ancak bu dosyaları çağırırken yaptığın çalışmayı bir .html değilde bir .php dosyada çağırabilirsin. Yok ben illaki .html bir dosyada çağıracağım dersen Apache ReWrite (.htaccess) kullanman gerekir. (Kod doğru uygulama doğru ama çağırma işi .html'den olmaz)

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.