WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

anasayfa linki eklemek için?

(8 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce beyazadres tarafından başlatıldı
  • heytbecom tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. Temaya anasayfa linki eklemek için ne yapmam gerekiyor.Koduyla birlikte tam olarak ne yapmam gerektiğini anlatırsanız sevinirim.Teşekkürler şimdiden.

1 yıl önce #
  2. Cevabınızı Bekliyorum!!!

Yönetici notu: Bu tür gereksiz mesajlar atmaktan vazgeçin, destek sorusu soruyorsanız konunuzu çözülmemiş olarak işaretlemeniz ve üye olarak kabul etmiş olduğunuz forum kurallarını okumanız gerekiyor. [Hasan]

1 yıl önce #
  3. Öncelikle hangi temayı kullanıyorsunuz, bunu yazarsanız size daha hızlı yardımcı olabiliriz.

Kaldı ki birçok tema sisteminde zaten wordpress sayfaları menü şeklinde listelenir ve bu listenin en başında Anasayfa linki yer alır. Özellikle başka bir yere mi eklemek istiyorsunuz veya sadece bir menü içine mi?

1 yıl önce #
  4. Cevabınızı Bekliyorum!!!

Bu şekilde yazı yazmanıza gerek yok. Soruyu yazmanız zaten cevabını beklediğiniz anlamına gelir.

Sitenize anasayfa bağlantısı eklemek istiyorsanız.

<a href='http://www.siteniz.com'>anasayfa</a>

Temada istediğin bir yere yerleştirmen yeterli olacaktır.

1 yıl önce #
  5. Tam olarak istediğim yere yerleştiremedim.Son yazıların üstüne yerleştirmek istiyorum.Bunun için nereden(sidebar php mi?)ve tam olarak hangi satıra yapıştırmam gerekiyor kodu.Teşekkürler...

1 yıl önce #
  6. Yapacağın tek şey sguzelcik'in verdiği kodu sidebar.php içinde uygun bir yere yerleştirmek. Yardım etmek için o kadar yazdım ama sanırım kaale almadınız. Ne diyelim yukarıda verilen kodu sitenizin sidebar.php dosyasına eklerseniz sorununuz çözülecektir. Kolay gelsin.

1 yıl önce #
  7. <!-- SIDEBAR LINKS -->

ana sayfa
    <?php if ( !function_exists('dynamic_sidebar')
    || !dynamic_sidebar() ) : ?>

buraya yapıştırdım.ana sayfa linkini.bu linki sağa nasıl yaslayabilirim?Ayrıca renk ve büyüklüğünü nasıl değiştireceğim.kodlarını verebilir misiniz?Teşekkürler şimdiden!

1 yıl önce #
  8. Bu şekilde tek tek sorarak çok zorlanırsın...
    Buradan basit html bilgisine sahip olabilirsin...

kolay gelsin.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.