WordPress Türkiye Forumları » Çöp

[kilitli] WordPress'i web sayfası gibi kullanmak

(2 posts)
  • 1 yıl önce merkal2005 tarafından başlatıldı
  • Hasan tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş
  • Bu konu kilitli

Etiketler:

1. merkal2005
    Üye

Voda Host (www.vodahost.com) un control panelinden Word Press kurdum. Word Press blogumun URL si web sayfamin URL si olsun istiyorum. (www.evdenisyapiyorum.com)

Word Press i wp admin kontrol panelinden kullanabiliyorum, edit ediyorum, post ediyorum, lakin www.evdenisyapiyorum.com a yansımıyor yazılarım. Word Press teması dahi çıkmıyor. Bomboş bir ekran.

Oysa ayni yüklemeyi www.evdenisyapiyorum.com/blog seklinde "blog" isimli bir klasor acarak yaptigimda bir sorun çıkmıyor.

Daha önce bu tarz bir problem ile karşılaşan birileri varsa bana yardımcı olabilirler mi lütfen. Özetle web sayfam Word Press blogum olsun istiyorum.
    Şimdiden çok teşekkürler!

Yönetici notu: Lütfen konularınızı doğru bölüm altına açın, destek sorusu soruyorsanız konunuzu çözülmemiş olarak işaretleyin, konu uygun bölüme taşındı. [Hasan]

Tarih: 1 yıl #
  2. Sunucunuzla ilgili bir problem var gibi şu an, panele girmek isteyince "500 Internal Server Error" hatası veriyor, sunucunuza danışmanızı öneririm.

Güncelleme: Sorununuz çözülmüş gibi, keşke sadece soru sorup gitmeseniz; açtığınız başlığı takip ederek sorununuzun çözümünü paylaşsanız...

Tarih: 1 yıl #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.