WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Sunucuda yönetim paneline girebiliyorum localhost'da giremiyorum

(4 posts)
  • 1 yıl önce eyyuplu tarafından başlatıldı
  • ali tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

Etiketler:

1. eyyuplu
    Üye

sa
    önce localhosta kurdum.bütün işlemlri tamamladım.localhost yazınca browserda sayfa yükleniyor ancak yönetici girişi yaptığımda kullanıcı ve şifreyi girince yönetim paneli gelmiyor.

ayrıca parola yenilemek için şifremi unuttuma tıklayıp alanları girince:

E-posta gönderilemedi.
    Muhtemel sebep: sunucunuz posta() fonksiyonunu devre dışı bırakmıştır...

diyor..

hostuma yüklemiştim wp ti.orada sorun yok.

Tarih: 1 yıl #
  2. wp 2.1 yüklediysen sorun olmuş olabilir.. çünkü sanırım wp 2.1 yeni özellikler istiyordu sunucuyla ilgili.. bu özellikleri localhost'un veremediğinden dolayı sorun çıkmış olabilir..

birde unutmaki localhostta çalışan herşey hostta çalışacak diye birşey yok.. çeşitli araçların sistem farklılığından dolayı bu olabilr..

3. eyyuplu
    Üye

şöyle yapsam nasıl olur.

2.1 ihostıma yükledim sorunyok.localhosta 2.1den düşük versiyonu kursam.yanlız sorunum şu ki localkosta kurulu wp yi nasıl kaldırırım.localhosta wp yi yeniden kurmak istiyorum.bunu nasıl yapabilirim.?

(locaohostta çalışmak istememin nedeni tasarıkonusunda yeniyim hosta ftp ile dosya vs. yüklemeden localimde deneme yanılma yapmak isitiyorum.ancak şifre fayfasını geçemiyorum.şidi de şu hata geliyor:

Warning: require_once(C:\wamp\www\wordpress/wp-settings.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in C:\wamp\www\wordpress\wp-config.php on line 17

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'C:\wamp\www\wordpress/wp-settings.php' (include_path='.;C:\php5\pear') in C:\wamp\www\wordpress\wp-config.php on line 17

n iyisi yeniden kurmak ama nasıl?

tşk..

Yönetici notu: Lütfen Türkçe yazım ve imla kurallarına uyun. [Hasan]

4. eyyuplu,

Kendi bilgisayarınız üzerinde kurulu olan WordPress'in e-posta gönderememesi gayet normal, çünkü sunucuları otomatik olarak kuran ve konfigüre eden WAMP gibi programlar e-posta sunucusu kurmazlar. Doğal olarak da yerel sunucunuza kuracağınız, WordPress dahil, hiçbir yazılım e-posta gönderemez. Eğer şifrenizi kurtarmak istiyorsanız buradan yararlanabilirsiniz.

Yerel sunucunuzda ikinci bir WordPress kurulumu yapmak çoğu kez birincisini yapmaktan farksızdır. phpMyAdmin ile yeni bir veritabanı oluşturun, sunucu kök dizininde yeni bir klasör oluşturup indirdiğiniz WordPress dosyalarını buraya kopyalayın ve kurulumu standart yöntemi takip ederek gerçekleştirin. Yardıma ihtiyacınız olursa forum kullanıcılarımızdan kuponadam'ın hazırladığı video anlatım işinize yarayabilir.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.