WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Kullanıcı Arayüzünü Değiştirmek

(5 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce Nessus tarafından başlatıldı
  • Nessus tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş

Etiketler:

1. Bloga üye yazarların (onaya tabi ya da değil) giriş yaptıkları arayüzü (wordpress'in default sunduğu) değiştirme imkanımız var mı? Bununla ilgili bir eklenti?

Yazı ekleyebilen üyelerin örneğin kategori seçimi yapmamasını, yorumlara izin verme seçeneğini işaretleyememesini, kısacası bazı şeylerin gözükmemesini istiyorum. Tabi admin yazıyı onaylarken bu "kayıp" alanlar yeniden ortaya çıksın :)

Ayrıca wordpress'in "başlangıç" sayfasını da değiştirebilmek/ortadan kaldırmak mümkün mü?

1 yıl önce #
  2. burada kullanıcı seviyeleri hakkında bilgi bulabilirsin..yönetim paneli için eklenti halinde temalar var..şurada ve şuracıkta bir kaç örnek var..bi incele..

1 yıl önce #
  3. Spotmilk teması güzelmiş ;)

Ben kullanıcıların (yazar ya da user level1 diyelim) "yaz" ekranında bazı özellikleri görmemesini istiyorum.

Mesela "Yazı Parolası" sekmesi mesela "yaz durumu" sekmesi. Bunları görmesin ve default değerleri üstünde değişiklik yapamasın.

1 yıl önce #
  4. Kirkk
    Üye

Bu forumda da geçmişti böyle bir konu, aradığın eklentinin ismi "rolemanager"...

Forumda aratırsan hemen çıkması lazım.

1 yıl önce #
  5. Soruma farklı konularda açıklama aldığım için yinelemek istiyorum.

Wordpress'in bize sunduğu "default" Yaz arabiriminin üstünde değişiklik yapabilmek, kendi keyfiyetimize göre düzenlemek hangi şartlarda mümkündür? Pilli'nin yaptığı gibi yazarlara karmaşadan uzak, basit bir arayüz sunmak mümkün müdür?

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.