WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

index.php sayfasına girilmiyor

(10 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce Sabutay tarafından başlatıldı
  • ELOY tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş
  1. Anlam veremediğim bir sorun var. Dreamhost bugün tüm gün boyunca kapalı gelmişti hemen hemen. Üzerinde üç tane sitem var, ikisi şu an düzgün çalışırken, benim kişisel blogum'da sorun çıktı.

Admin-paneline ulaşabiliyorum, fakat anasayfa, ya da herhangi bir başka wp sayfasına ulaşamıyorum. Fakat mesela

blog.arsln.org/indexxx.php

gibi var olmayan bir sayfaya girince site açılıyor, ve 404 sayfası çıkıyor. Yani themes.php galiba çalışıyor. Diğer türlü hiç bir şekilde açamadım.

Wordpres 2.1.1 idi, 5 saat önce 2.1.2 yükselttim.
    Düzenli olarak her gün veritabanı yedeğim var.

Sorun sizce nerde ?

Yönetici notu: Lütfen konularınızı doğru bölüm altına açın, konu taşındı. [Hasan]

1 yıl önce #
  2. Sanırım sorunu gidermeyi başarmışsınız?

1 yıl önce #
  3. Anlamadığım bir şekilde tekrar başladı. Admin paneline girebiliyorum fakat index.php açılmıyor.

Ya bir eklenti sorun ediyor, ya adsense, ne bileyim aklıma başka bir şey gelmiyor.
    Sunucu'da sorun olsa(Dreamhost) o zaman aynı makine üzerindeki diğer iki domain de açılmaz.

1 yıl önce #
  4. Diğer iki alan adını PHP4, sorun yaratan alan adını PHP5 üzerinden yayınlıyorsanız, sorun sunucuda da olabilir. DreamHost yakın zamanda PHP 5.2.1'e geçti ve bununla ilgili uyumsuzlukların olabileceği konusunda uyarı yayınladı. İsterseniz destek ekibine danışmayı deneyin.

1 yıl önce #
  5. Hepsi aynı kullanıyor, hepsi de Php5. Wordpress 2.1.2 de yaptım hepsini. Benimki hariç diğerleri çalışıyor.

Örneğin

blog.arsln.org/indexxx.php

gibi var olmayan bir siteye giriliyor.

Ama iş konusu index.php gelince tık yok. Böyle anlamsız, anlamadığım şeyleri de sevmiyorum. Aradım wordpress.org'a da soracam bir. 2 gündür açılmıyor blog, bir şeyler yazmayınca da olmuyor. Sanki bir şeyler eksik.

Tüm eklentileri kapattım, wordpress 2.1.2 türkçe ve ingilizce ayrı ayrı denedim. Denemediğim yol kalmadı. Temaları da değiştirdim o da nafile.

1 yıl önce #
  6. Dreamhost'a mail yoluyla bildirdim, güncellemem gerektiğini sordular. Halubki zaten güncel hali vardı. Şimdi tekrar yolladım.

3 gündür ulaşılmıyor. Aylardır kullanırım Dreamhostu hiç bir sorun olmazdı, şimdilerde neden böyle anlamadım.

1 yıl önce #
  7. Yine açılıyor.

İngilizce Wordpressi yükledim Türkçe yerine ve hemen açıldı. Fakat aradaki alakayı anlamadım. Sorun olmaması gerekiyordu. Bir müddet böyle devam edecem. Yine sorun çıkarsa buraya yazarım.

1 yıl önce #
  8. Türkçe versiyonu kaldırıp İngilizce versiyonu yüklerken hangi basamakları takip ettiğinizi yazabilir misiniz? Sorun bizde ise çözmemize yardımcı olabilir.

1 yıl önce #
  9. Shell ile bağlandım.

Ardından dizindeki tüm .php (rm *.php) sildim. Sonra wp-admin ve wp-include klasörlerini de sildim.

Wordpress.org'daki ingilizce dosyaları kopyaladım dizine ve upgrade ettim. Hepsi bu kadar. Bunun haricinde bir şey yapmadım. İngilizce dosyaları ile çalıştı sonra birden.

1 yıl önce #
  10. Bende kendi sitemde benzer sorunu yaşadım. Semilogic Admin menu eklentisi aktifken, cisday off :)

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.