WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Türkçeleştirme

Church ve Lifestyle türkçe magazin temaları

(16 posts)
  • Started 1 year ago by mavinefes
  • Latest reply from berker
  • Bu konu Destek sorusu değil

No tags yet.

1. mavinefes
    Member

Revolution Church magazin teması

church önizleme
    Tema Adı: Revolution Church Tr
    Tema Sahibi: Brian Gardner
    Türkçeleştirme: ilyas
    Orjinal tema Önizleme : Orjinalini buradan önizleme yapabilirsiniz
    Türkçe Önizleme: Türkçesini Buradan ön izleme yapabilirsiniz
    indirdiğiniz rarlı dosyanın içinde hem tema klasörü hemde tema için gerekli olan eklentiler var
    tema klasörümüzü wp-content/themes klasörümüze
    Eklentilerimizi wp-content/plugins klasörümüze gönderiyoruz ve her ikisinide aktif hale getiriyoruz
    Tema kullanımı ve detaylı bilgi için devamını okuyunuz

Revolution Lifestyle magazin teması

lifestyle önizleme

Tema Adı: Revolution Lifestyle Tr
    Tema Sahibi: Brian Gardner
    Türkçeleştirme: ilyas
    Orjinal tema Önizleme : Orjinalini buradan önizleme yapabilirsiniz
    Türkçe Önizleme: Türkçesini Buradan ön izleme yapabilirsiniz

indirdiğiniz rarlı dosyanın içinde hem tema klasörü hemde tema için gerekli olan eklentiler var
    tema klasörümüzü wp-content/themes klasörümüze
    Eklentilerimizi wp-content/plugins klasörümüze gönderiyoruz ve her ikisinide aktif hale getiriyoruz
    Tema kullanımı ve detaylı bilgi için devamını okuyunuz

Posted 1 year ago #
  2. canarkadas
    WordPress Türkiye

Eline sağlık reis..

Söyleseydin ben sana iletirdim, uğraşmazdın :)..

Dediğin gibi Akismet'in laneti peşinde, dikkat :)..

Posted 1 year ago #
  3. mavinefes
    Member

nerden bileyim reis sende hazır oldugunu bilsem uğraşmazdım o kadar
    bide bu ismetin ak olanıyla başımız dertte :)

Posted 1 year ago #
  4. aheme
    Member

arkadaslar,

ikiniz de http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/8730 forumunu açtığım için kızdınız, ama bu gereksiz oldu biraz.

Ben church temasının 2.0 versiyonunu arıyorum, burada bahsedilen ise eski versiyonu. Yeni versiyonu 4 gün önce çıktı, http://www.revolutiontwo.com/blog/lifestyle-20-church-20-themes-released.htm.

Posted 1 year ago #
  5. canarkadas
    WordPress Türkiye

Kişisel bir kızgınlık söz konusu değil, ama forum katılımcılarının çoğunluğunun açtığı konuları baz alırsak söz konusu..

O temanın yenisi çıkmışsa para ile satılıyordur, verdiğiniz link 404 hatası veriyor, ücretle satılan bir temayı burada konu edemiyoruz..

Posted 1 year ago #
  6. aheme
    Member

Peki, ama mavinefes'in çevirisini yaptığı ve sizin de 'bende vardı, söyleseydin reis' dediği Revolution Church temasının aynısından bahsediyorum. Sizin yukarıda bahsettiğiniz tema da paralı yani.

Neyse, temanın yeni sürümünün çıktığı haberini http://www.revolutiontwo.com/ linkindeki, From the Blogs bölümündeki 'Lifestyle 2.0 & Church 2.0 Themes Released' başlığından bulabilirsiniz.

Posted 1 year ago #
  7. mavinefes
    Member

aheme*
    benim buraya eklediğim hiç bir tema paralı bir tema değil tamam senin dediğin gibi paralı sürümleride var ama ben izin verilen free olanını türkçeleştirmiştim senin bahsetmiş olduğun Church 2.0 temasınıda Brian Gardner oraya son ıkı üç gün içinde koymuş bende yeni sürümünü çıktığını senden öğrendim ama inceleme fırsatım olmadı daha yeni temada bir kaç değişiklik göze çarpıyor ben bu temayı zaten kendi sayfalarımdan birinde kullandığım için tabiki bende o temaya gececeğim türkçesinide yayınlarım biraz beklerseniz.

Posted 1 year ago #
  8. webster
    Member

peki aralarindaki fark nedir ki?
    revolotiontwo daki demo sayfasindan baktim. pek bir fark bulamadim.

Posted 1 year ago #
  9. aheme
    Member

Sadece navigasyonda 4üncü level ekleme ve resimlerin çerçevelerindeki değişikliklerden bahsediyor.

Benim için en büyük değişikliği Wordpress 2,7 sürümüyle compatible olması. Çünkü bende sidebar.php, archive ve search sitelerinde kayma yapıyor, yan tarafta değil, yazıların aşağısında görünüyor. Anasayfada ve diğer sayfalarda sorun yok.

Posted 1 year ago #
  10. canarkadas
    WordPress Türkiye

Peki, ama mavinefes'in çevirisini yaptığı ve sizin de 'bende vardı, söyleseydin reis' dediği Revolution Church temasının aynısından bahsediyorum. Sizin yukarıda bahsettiğiniz tema da paralı yani.

O temanın yenisi çıkmışsa para ile satılıyordur yazmıştım. Çünkü; verdiğiniz adres ulaşılabilir değildi.. Çünkü; bu temalar 1 ay öncesine kadar para ile satılıyordu, 1 ay önce ücretsiz dağıtıma geçildi, ve temaların başka versiyonlarının çıkacağını ve onların yine ücretli olacağı söyleniyordu... Burada bahsedilen tema ücretli olsaydı burada konu edilmezdi, biz burada o tür bir paylaşım yapıyor olsak, an be an size burada bu tür şeyleri konu etmiyoruz yazmadım..

Forum ve başlık açma kurallarını tekrar okumanızı, daha önce ve buraya yazdığınız mesajlarınızı gözden geçirerek, düz gitmek varken yokuşa sürmeye çalışmamanızı öneririm..

Posted 1 year ago #

RSS feed for this topic

Reply »

You must log in to post.