WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Sayfalarda Ayrı JS kullanma

(6 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce chutluck13 tarafından başlatıldı
  • chutluck13 tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. aradım ama istediğimi bulamadım..
    istediğim şey şu: sayfalar da bitane sayfa için geçerli JS kodları kullanmayı düşünyorum,birkaç şey denedim sonuç fiyasko... örneğin sadece bir sayfada (kaegorile değil, sayfalar bölümnde bir sayfada) basit JS kodları ile 1 kaç resim göstericem...bu JS kodları nereye eklemem lazım??yardımcı olurmusunuz?

1 yıl önce #
  2. js kodlarını yine istediğin sayfada kullanabilirsin..ama kodları wp'ye tanıtmak için header.php dosyasına eklemen gerekiyor..şurada anlatmıştım..bir bak istersen..

1 yıl önce #
  3. teşekkürler...fakat bunu nasıl www.siteismi.com/?page_id=5 sadece bunda çalışmasını sağlayabilirim?? JS kodlarını sadece bu sayfaya eklemek istiyorum??orada index.php içine kodları göm demişsin de o yüzden kafama takıldı...

1 yıl önce #
  4. yada şöyle bişey mümkünmü?
    bi php sayfası oluşturayım, JS kodlarıyla beraber...herşeyi tmm bi sayfa
    sonrada bu sayfayı istediğim bi sayfa içine include edeyim? ama nasıl olacak işte,sadece yukarda belirttiğim gibi bir sayfaya nasıl include edebilirim?

1 yıl önce #
  5. Burada anlatılan yöntemle istediğinizi elde edebilirsiniz.

1 yıl önce #
  6. yapamadım....benim demek istediğim JS kodlarıyla ufak bi albüm hazırlamak ve başka urldeki resimleri basitçe göstermek,ileri geri butonlarıyla....kodlar hazır fakat yerleştiremiyorum sayfaya...

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.