WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

wp-postratings'i sadece belirli kategorilerde göstermek?

(5 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce afganaf tarafından başlatıldı
  • afganaf tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş
  1. Siteme wp-postratings eklentisi kurdum. Sadece single sayfalarda görünmesi için de gerekli kodu single.php dosyasına ve görünmesini istediğim yer olan post başlığının hemen altına ekledim. Ancak bir isteğim daha var. Rating seçeneğinin sadece belirli bir kategorideki yazılarda görünmesi. (Sitem yabancı diziler üzerine. Sadece "İnceleme" kategorisindeki yazıların oylanabilmesini istiyorum) Bunun için "is category" kodunu kullanmam lazım ama nasıl ve nerede? :) Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Rating eklentisinin kodu aşağıdaki gibi.

<?php if(function_exists('the_ratings')) { the_ratings(); } ?>

1 yıl önce #
  2. <?php if(function_exists('the_ratings') && is_category('lost')) { the_ratings(); } ?>

"Lost" ifadesinin örnek olduğunu belirtmeme gerek yok sanırım :)

1 yıl önce #
  3. Kodu denedim ancak rating yıldızları hiçbir postta görünmedi bu sefer de. Kategori adı yerine kategori ID no.sunu yazdım yine bir değişiklik olmadı. Sitemizin temasını yeni bir temayla değiştireceğiz ve ben de onun üzerinde çalışıyorum. Sorun tema ile alakalı olabilir mi veya eklentiyle? Eklentinin son sürümünü kullanıyorum, WP 2.1 uyumlu olan 1.10 sürümünü. Düzenlediğim tema da bu: http://wpthemepark.com/themes/intense/

1 yıl önce #
  4. O zaman şu işinize yarayacaktır;

<?php if(function_exists('the_ratings') && in_category('id')) { the_ratings(); } ?>

:)

1 yıl önce #
  5. Çok çok teşekkür ediyorum. Verdiğiniz yeni kod işe yaradı. :)

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.