WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

E-postayı gönderenin adı

(5 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce Kirkk tarafından başlatıldı
  • tasduvar tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. Kirkk
    Üye

Arkadaşlar merhaba,

Sisteme üye olanlara ve birisi sisteme üye olduğunda giden mail lerdeki gönderici adını acaba nerden ayarlayabiliriz ? Mesela bende wordpress@siteadi.com çıkyor.
    wp-mail.php dosyasında şu satırları buldum, $line değişkeni ile alakalı olabilir sanırım. Yoksa bu sorunu direk sunucu ayarlarımızdan mı yapacağız ?

Yardımlarınız için teşekkürler...
    // Set the author using the email address (To or Reply-To, the last used)
    // otherwise use the site admin
    if (preg_match('/From: /', $line) | preg_match('Reply-To: /', $line)) {
    $author=trim($line);
    if ( ereg(\\"([a-zA-Z0-9\_\-\.]+@[\a-zA-z0-9\_\-\.]+)\\", $author , $regs) ) {
    $author = $regs[1];
    echo \\"Author = {$author} \\";
    $author = $wpdb->escape($author);

Tarih: 1 yıl #
  2. Şuradaki gönderi işinize yarayabilir.

3. ibrahim
    Üye

Arkadaşlar wp-includes'in içinde pluggable-functions.php dosyasını açıyoruz ve aşağıdaki satırı buluyoruz:

\"From: wordpress@\" . preg_replace('#^www\.#', '', strtolower($_SERVER['SERVER_NAME'])) . \"\n\" .

sonra da wordpress@ yerine istediğimizi (örneğin ben info@ şeklinde düzenledim) yazıyoruz ve kaydederek yüklüyoruz. Bundan sonra gönderilecek maillerimizde gönderenin ismi info@siteadi.com şeklinde çıkıyor. Denedim, tuttu. Kodlardan korkmamak üzere saygılar.

4. Kirkk
    Üye

Teşekkürler arkadaşlar...

5. teşkkürler wp 2.5.x sürümlerinde bu dosya "pluggable.php" dosyası içinde wordpress@ yerine istediğiniz maili ve $from_name = 'Wordpress'; satırınada site adresinizi yazabilirsiniz

Tarih: 2 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.