indexte sadece 1 kategorinin yazılarını nadıl gösteririm.yani diyelim benim 10 tane yazı kategorim var ama ben bunlarsan sadece bir tanesinin ana sayfada göster,lmesini istiyorum. diğerlerini sadece tıklandığında görebilsinler.
indexte sadece 1 kategorinin yazılarını nadıl gösteririm.yani diyelim benim 10 tane yazı kategorim var ama ben bunlarsan sadece bir tanesinin ana sayfada göster,lmesini istiyorum. diğerlerini sadece tıklandığında görebilsinler.
Google abiye sormak lazım... wordpress show only 1 category aramasını yaptık ve sonucu bulduk :) Google abi wordpress support topicinin tekine yolladı İngilizceyi Türkçeye çevirdik ve uyguladım çalıştı ve sonuç:
index.php'ni açıyorsun.
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?> kısmını
<?php ile değiştiriyorsun. Kategori ismi kısmını değiştirmeyi unutma. ve bu değiştirdiyim kodun altına
query_posts('category_name=KATEGORIISMI&posts_per_page=-1');
while (have_posts()) { the_post(); ?> <?php } ?> bunu ekliyeceksin ama bu tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum. <?php endwhile; else: ?> <?php endif;> 'i kaldırdım en alta bunu koydum çalıştı bende...
Category Visibility eklentisini kullanabilirsin.
ikinizede çok teşekkürler fakat eklenti tam istediğim gibi hatta istediğimden daha fazlasını yapabiliyor.
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.