Duyuru panosu için arama yaptım forumda Adhesive eklentisi önerildiğini gördüm ama nasıl kullanılacağına dair Türkçe bir kaynak bulamadım.
Yan menüde en üstte nasıl kuracağım acaba bunu.
blog sayfam: www.isakoc.com/blog/
Duyuru panosu için arama yaptım forumda Adhesive eklentisi önerildiğini gördüm ama nasıl kullanılacağına dair Türkçe bir kaynak bulamadım.
Yan menüde en üstte nasıl kuracağım acaba bunu.
blog sayfam: www.isakoc.com/blog/
Adhesive eklentisi, belirlediğin bir yazını tüm yazdıklarının en üstünde tutmaya yarar. Duyuru panosu olarak nasıl kullanacağını pek anlayamadım. Benim duyuru panosu gibi kullandığım eklenti sideblog eklentisi belki yardımcı olur sana.
Forumda duyuru panosu diye arattığımda o eklenti çıkmıştıda o yüzden o sandım.
Ben blog sayfamda günlük yazdığım yazıların haricinde yan menünün en üstüne arasıda değiştirebileceğim bir duyuru panosu eklentisi arıyordum.
Bu sideblog'u forumda arattım ama bir sonuç çıkmadı. Eğer sizin verebileceğiniz ve link ve kullanım bilgileri olursa çok makbule geçer
son sürüm sideblog 3.5 galiba yine de sen geliştiricinin sitesinde arama yaparak son sürümleri takip edebilirsin. eklentinin nasıl kullandığı burada yazılı. nasıl göründüğü geliştiricinin sitesinde ya da benim sitemde bakabilirsin.
Çok teşekkürler.
Bende bugün kaç saattir senin siteni arıyordum. Bu eklentiyi birkaçgün önce senin sitende görmüştüm, oradan aklıma esti. Sonra hangi sitede gördüm diye kaç saat aradım ama sonunda buraya mesaj yazdım.
:D
Ben de bu eklentiyi çok aramıştım. Yardımcı olabildiğime sevindim. Bir kaç gün içinde eklentiyi Türkçe'ye çevirip yayınlamayı düşünüyorum. Pek bilinmeyen ancak kullanışlı bir eklenti.
Ya orada anlatılanlar kafamı çok karıştırdı. Acaba sen Türkçe meal ile bi anlatabilirmisin?

Bu gönderdiğim resimde işaretlediğim alana. ana menünün hemen üzerine eklemek istiyorum. Diğer tarafta anlatılanları yapamadım. Ancak kurdum ve hangi kategorideki yazılarımı yayılayacağını seçtim. Diğer kısımları beceremedim.
Anlatırsan çok güzel olur.
tam olarak belirttiğin yere yerleştirmen için css kodlarıyla uğraşman gerekir. bunun yerine Ana menünün hemen üstüne veya altına
<?php sideblog(’buradaseçtiğinkategorininkısaismiolacak’); ?>
ekleyerek kolayca yerleştirebilirsin
örnek olarak göstermek istersek benim temaya şöyle uyarladım.
<h2>Karalamalar</h2>
<p class=\\"karalama\\"><?php sideblog(kisayazilar); ?>
böylece css'de "karalama" seçicisini kullanarak görünümde düzenlemeler yapabilirsin.
çok sağolasın. sayende yaptım. Teşekkürler.
Evet güzel olmuş. Yardımcı olabildiğime sevindim.
usta bloğunda aşağıdaki kısmı hangi eklentiyle sabitledin?
=>> MÜKEMMEL BİR STRATEJİ OYUNU. KESİNLİKLE OYNAMANIZI TAVSİTE EDERİM <<=
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.