WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

İletişim Formu Sorunu

(6 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce denizlili tarafından başlatıldı
  • Hasan tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. denizlili
    Üye

Simdi wordpress sayfasindan kendi sayfama eklenti indirip kurdum.iletisim için gerekli yerleri doldurduktan sonra gonder butonuna basiyorum...ve karsima söyle bi hata cikiyor yardimci olabilirmisiniz....

HATA:Warning: mail() [function.mail]: SAFE MODE Restriction in effect. The mail() command is not allowed. in /www/110mb.com/d/e/n/i/z/l/i/l/denizlili/htdocs/denizli/wp-content/plugins/wp-contact-form/wp-contactform.php on line 146

Yorumlarınız için teşekkürler!

Yönetici notu: Konularınızı doğru bölüm altına açın, başlıklarınızda ve mesajlarınızda Türkçe yazım kurallarına uyun, destek sorusu soruyorsanız konunuzu çözülmemiş olarak işaretleyin, konunuza uygun etiketler ekleyin; konu taşındı. [Hasan]

1 yıl önce #
  2. Emin değilim ama siteni barındırmak için kullandığın "110mb.com" sitesi e-posta göndermeyi desteklemiyor olabilir.

1 yıl önce #
  3. denizlili
    Üye

peki arkadas varmı bıldıgın ucresız mysql tabanlı maılı gondermeyı destekleyen bi site reklamsız

1 yıl önce #
  4. Hiç denemedim ama herkes www.kayyo.com kullanıyor.
    Ben önceleri www.pandela.com kullanıyordum. Çok iyi bir site ama tek eksiği e-posta özelliği yok maalesef. Bir ara üye alımını durdurmuşlardı. Şimdi ne durumda bilmiyorum.
    Bu sorun için ayrı bir başlık açıp yorum alsan daha faydalı tavsiyeler çıkacaktır.

1 yıl önce #
  5. [Çözüldü]Aynı sorunu ben de yaşıyorum, yorum olarak buraya yazmıştım.

Contact Form eklentisini indirip kurdum ve gerekli ayarları yaptım fakat denemek için bir mesaj göndereyim dedim :

Warning: mail() [function.mail]: SAFE MODE Restriction in effect. The mail() command is not allowed. in /www/110mb.com/e/h/c/r/e/a/_/_/ehcrea/htdocs/blog/wp-content/plugins/wp-contact-form/wp-contactform.php on line 146

htasını aldım.

*/ Sorunun çözümünü bir gün boyunca bulmaya çalıştım, şayet wordpress kurulumunuz 110mb.com server'ları üzerindeyse 110mb.com destek sayfasından bu konu ile ilgili açıklama bulunmakta. sendmail/PHP mail özelliğini açmak için 110mb.com yöneticilerine başvurmak gerekiyor.

1 yıl önce #
  6. Çözümü paylaştığınız için teşekkürler. :)

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.