WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Featured Content Gallery Sorun..

(15 posts)
  • Started 1 year ago by Ludwiq
  • Latest reply from mguney.com
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Ludwiq
    Member

Arkadaşlar merhaba
    Revolution Lifesytle temasını kurdum..Content Gallery'i aktifleştiriyorum..
    Ayarlardan resim filan eklediğimden kaydetmiyor Content gallery gözüküyor ama resimler gözükmüyor..
    Wordpress in sürümü 2.7 acaba bundan dolayı olabilirmi?

Posted 1 year ago #
  2. mek
    Member

Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Önceden eklediğim resim linklerini yenileriyle değiştirmek istediğimde resimler değişmiyor ve eski linkler kalıyor. Dolayısı ile eski resimler görünüyor. Çözen olursa çok iyi olur.

Posted 1 year ago #
  3. canarkadas
    WordPress Türkiye

Diğer eklentilerle çakışma söz konusu olabilir, diğer eklentileri devre dışı bırakıp deneyin..

Kullandığını ek javascript kodu varsa bundan dolayı çalışmıyor olabilir..

Yerel sunucuda, yani; bilgisayarda kurlu bir sitede deneiyorsanız bundan dolayı olabilir, uzak sunucuda deneyin..

Burayı inceleyip adım adım yeni kurulum yapın..

Posted 1 year ago #
  4. mavinefes
    Member

mutlaka bir yerlerde yanlış yapıyorsunuzzdur yada sunucunuzla alakalı olabilir bu bahsettiğiniz sorun
    eklenti 2,7 de çalışıyor önceki yazılarınız içinde özel alanlar olusturmanız gerekıyor

Ayarlar Featured Content Gallery e giderek ayarlarını yapın.Manşet galerisinin boyutlarını ve küçük resimlerin boyutlarını yazıyoruz. Manşet galerisinde görüntüleyeceğimiz yazılarımız için kategori ismi bölümüne bir kategori ismi yazmamız gerekiyor.Kaç adet yazı göstermesini istiyorsak karşısına rakam olarak yazıyoruz.Resimlerin Manşet galerisinde gözükmesi içinde özel alana ihtiyacımız var.Bunun için yazımızda özel alan ekle deyip Anahtara articleimg değerede koyacağımız resimin linkini yazıp özel alan ekleye basınız.

Posted 1 year ago #
  5. mek
    Member

Denediğim hiç birşey işe yaramadı. FTP'den dahi eklentiyi silip tekrar yükledim ama eski linkler hala duruyor ve değişmiyor. MySql'den kayıtları olabilir diye databasede de arattım ama Featured Content Gallery'ye ait bir kayıt bulamadım. Çok ilginç bir sorun.

Posted 1 year ago #
  6. aheme
    Member

Eski (2.0)sürüm Content-gallery eklentisi 2.7 de problem veriyor. Buradan yeni versiyonunu indirin.

Ayrıca yazılara 'articleimg' adı altında özel alan eklemeniz gerekiyor ve en az 2 yazı yüklemeniz gerekiyor.

Posted 1 year ago #
  7. Ludwiq
    Member

Herkese yorumları için teşekkürler arkadaşlar articleimg olayını bilmiyordum o sekilde yapınca oldu..

Posted 1 year ago #
  8. aoidos
    Member

Benim sorunum biraz daha karışık. wp 2.6 sürümünde content gallery 0.5.0 versiyonunu sorunsuz kullanıyordum. auto upgradele wp 2.7 ye geçtim hala sorunsuz kullanıyorum buraya kadar bi sorun yok. Sorun şu ki http://www.örnek.com (adres vermek istemiyorum) siteme birde http://www.örnek.com/kitap şeklinde bir wp 2.7 daha kurdum. Diğer tüm eklentilerimi bu yeni kurduğum siteyede aktardım content gallery hariç hiçbirinde sorun yok. Fakat ne yaptım ettiysemde content gallery olmadı. Eklentiyi aktif ediyorum fakat linkleri verdiğimiz kısımda kutucukları doldurduktan sonra kayıt et desemde bi işe yaramıyor. Yani sitede gallerry gözüküyor fakat resimler gözükmüyor haliyle. Ozaman content gallery'nin son versiyonunu yükleyeyim dedim buseferde sayfa yada yazı yayınlamadan yani eskiden olduğu gibi sadece resim adresini ve text kısmını doldurarak kullanamıyorum eklentiyi çünkü son versiyonu bfarklı. Yani ben orda yayınlıyacağım resim için illada bi sayfa yada yazı yayınlamak zorunda olmamalıyım bu konuda yardımcı olabilecek bi arkadaş olursa minnettar kalırım.
    Teşekkürler

Posted 1 year ago #
  9. canarkadas
    WordPress Türkiye

Buradakilere ek olarak, temanızda bulunan js kodları buna neden oluyor olabilir, yeni sürümü şimdi farkettim, yeni sürümle ilgili bir husus da olabilir..

Posted 1 year ago #
  10. emrey
    Member

selamlar.eklentiyi çok rahat bir şekilde kurdum. i.e. da çok rahat çalışmakta. fakat mozillada gözükmüyor. sizce neden kaynaklı olabilir?

Posted 6 months ago #

RSS feed for this topic

Reply »

You must log in to post.