WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Simple tagging ve sitenin title kısmı

(30 posts)
  • Started 3 years ago by Limp
  • Latest reply from Wordpress Sever
  • Bu konu Çözülmüş
  1. Sercan
    Blocked

1.6da türkçe karakter sorunu var hakan abi çözüm vermiş fakat çözümü uyguladıktan sonra hem admin panelinde birç ok hatayla karşılaşıyorum hemde türkçe karakterli etikete tıkladığımda
    Warning: main() [function.include]: Failed opening '/home/xxx/public_html/wp-content/themes/SrCn/searchform.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/xxx/public_html/wp-content/themes/SrCn/pagetemplate.simpletagging.php on line 38

Posted 2 years ago #
  2. wolkanca
    Member

acil servis hasan :) hasan yardımların için teşekkürler.

Posted 2 years ago #
  3. Limp
    Member

Wolkan seni hazır yakalamışken bi şuaraya bakabilirmisin (: 9. mesaj

Posted 2 years ago #
  4. Sakal
    Member

ben title bölümünü şu şekilde düzenledim gayette iyi oldu gibi
    <title><?php if (STP_IsTagView()){
    echo ''.STP_GetCurrentTagSet();
    } ?> <?php wp_title(''); ?><?php if(wp_title(' ', false)) { echo ' - '; } ?><?php bloginfo('name'); ?></title>

Posted 2 years ago #
  5. wolkanca
    Member

@Limp cevap yazdım o konuya.

benim blogumun title şöyle;

<title><?php wp_title(''); if (function_exists('is_tag') and is_tag()) { ?><?php echo $tag; } if (is_archive()) { ?> Arşivleri<?php } elseif (is_search()) { ?> Arama: <?php echo $s; } if ( !(is_404()) && (is_search()) or (is_single()) or (is_page()) or (function_exists('is_tag') and is_tag()) or (is_archive()) ) { ?> | <?php } ?> <?php bloginfo('name'); ?><?php if ( is_home() ) { ?> - İşim gücüm Blog!<?php } ?></title>

tavsiye ederim.

Posted 2 years ago #
  6. efrasiyab
    Member

Arkadaşlar,

Tag görüntüleniyorsa
    site adı >> tag adı

Tekil bir sayfa görüntüleniyorsa

site adı >> tag adı >> başlık adı

diğer durumlarda ise site adının görünmesini istiyorum. Buradaki örnekleri biraz kurcaladım ama çözemedim. Bir el atan olursa sevinirim :)

Posted 2 years ago #
  7. Limp
    Member

wolkanca cevapların için teşekkürler dostum.

Posted 2 years ago #
  8. bozkurt18
    Member

Bende şu şekil kulanıyorum.

<title><?php if(is_home()) { echo bloginfo('name'); } else echo ''.STP_GetCurrentTagSet();
    { wp_title(''); } ?></title>

en kolayı bu.
    aramalarda title kısmı önemlidir. bu nedenle, mesela "simple tagging" diye arattırıyorsunuz. Sizin sitenizde title kısmı "Sitem >> simple tagging" ise benim sitemde title sadece "simple tagging" ise, daha avantajı var.

Ya bu eklentiyi tamamen Türkçe'ye çevirecek birisi yokmu?

Posted 2 years ago #
  9. ismailemekli
    Member

merhaba herşey için öncelikle teşekkür ediyorum ellerinize sağlık. bir problemim var..

<title><?php wp_title(''); ?><?php if(wp_title('', false)) { echo ' :'; } ?> <?php bloginfo('name'); ?></title>

bunu silip <title><?php if(is_home()) { echo bloginfo('name'); } else echo ''.STP_GetCurrentTagSet();
    { wp_title(''); } ?></title>

bozkurt18 in kodunu koyunca temada bozukluklar yaşıyorum bu problemi nasıl giderebilirim acaba ?

Posted 2 years ago #
  10. bozkurt18
    Member

Eğer localhostta deniyorsan hata veriyor, bunun dışında:

kodları doğru yere koyduğundan eminsen, sorun çıkarmaması gerekiyor. Kodda sorun yok, çünkü ben kullanıyorum şuanda. Eğer sorun olduğunu düşünüyorsan diğer verilen kodları kullanmayı dene.

Posted 2 years ago #

RSS feed for this topic

Reply »

You must log in to post.