WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Simple tagging ve sitenin title kısmı

(30 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce Limp tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş
  1. ehe kaldırdımdı:) Siteye baksana söylemek istediğimi anlarsın hem bak bakalım olmuşmu?

1 yıl önce #
  2. daha hoş olmuş böyle. yanlız yazı karakterlerin pek hoş durmuyor ona da bir şeyler yapsan birde başlıklar arasındaki boşluğu biraz daha açabilsen güzel olacak sanırım..

1 yıl önce #
  3. Zaten daha küçük bir yazı karakterine geçeceğiz şu haliyle çok yer kaplıyor ve amatör görünüyo.

1 yıl önce #
  4. Arkadaşlar, ben sitemi wordpress e geçirmek için uğraşıyordum. Tüm içeriği başka bir site üzerinde aktardım ve şimdi asıl siteye yedeği yükledim. Ancak önceki sitede var olan tüm eklenti dosyalarını ve tüm kodları olduğu gibi yeni siteme kopyalamama rağmen yazı yazarken title, keywords seçenekleri yeni sitemde görünmüyor. Ve diğer sitede yazdığım titleler de çıkmıyor. Ne yapmalıyım sizce yaklaşık bir saattir bununla uğraşıyorum.

Saygılarımla...

11 ay önce #
  5. içe aktar/dışa aktar ile yaptysanız olmaz. bunu database'i aktararak yapılması lazımdır.. o yüzden bu dediğin bir tek bu şekilde olur.. aktarmak istediğiniz dosyalar wordpress içindi değil mi başka bir sistemden geçiş yapmadınız değil mi. yapmadınız sanırım :)

o yüzden title ve keywordleri elinizde db'de yoksa tekrar oluşturmak zorundasiniz.. all in one seo bunu başarılı bir şekilde gerçekleştiriyor. headspace2 diye bir eklenti var buda olabilir ama ilk söylediğim olması daha iyidir..

Anlaştık sanırm. :)

11 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.