WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Google Aramasında sitem çıkmıyor.

(6 posts)
  • 1 yıl önce yitikkelimeler tarafından başlatıldı
  • wolkanca tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. Arkadaşlar Googleda arama yaptığım zaman sitem asp site iken yazarların isimlerini aramam yetiyordu hemen çıkıyordu ilk sayfalard. Sorna worldpresse çevirdik siteyi şimdi aramalarda bizim site hiç çıkmıyor. Anlaşılır bir dille anlatırsanız sevinirim. Bu arada ben hiç php bilmiyorum. fakat bana nereye ne yazacağımı dosya dizinlerini söylerseniz ben bulur ve yazarım.

Tarih: 1 yıl #
  2. sitenin adresi nedir ? meta tag larınız bulunuyor mu ?

3. öncelikle eğer siten büyük toplistlere kayıtlı değilse kaydet.
    sonra sana permalink kullanmanı öneririm, biliyosun permalink kullanınca browserda rakamlar değilde konunun baslığı yazıyor.Buda aramalarda üst sıra demek.
    Bide eğer sitenin domainini hostingini hiç değiştirmeden script değişlikliğine gittiysen google bunu sevmez diye biliyorum.

4. Öncelikle google gereksiz sayıda toplistleri de sevmez... Size tavsiyem meta taglarınızı sitenizle ilgili bir şekilde ayarlamanız. İlk sıralarda çıkmak ise tamamen PR ye bakar yani prniz ne kadar yuksekse o kadar iyi olur bunun için de pr si yüksek olan sitelerden link almanızı öneririm...

5. Şu yazı dizisini okumanızı tavsiye ederim.

6. wolkanca
    Üye

google için site yapılmaz takma kafaya sen devam et sonunda sağlam içerik kazanacaktır ;)

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.