Merhabalar birkaç sorum olacaktı..
1)Yönetici panelinden sitedeki renkleri v.s değiştirirken sorunla karşılaşıyorum karşıma bir hata mesajı çıkıyor bu sorunu nasıl halledebilirim ? Qwilm teması üstünde yapmaya çalıştım bu değişikliği ama hata verdi.Masaüstünde halletmeye çalışıp ftp üzerinden atmaya çalışacaktım ama "stil sayfası" dosyasını bulamadım.Yazı renkleri,tema rengi kodlarının buradan ayarlandığını düşündüm bulamayınca da sizlerden yardım almaya karar verdim..
2)http://themes.wordpress.net/testrun/?wptheme=995 bu temayı Türkçeleştirmek istiyorum çok uğraştım diğer temalardan kopya çekerek yapmaya çalıştım ama olmadı karışık yada farklı geldi kodlar.Aslında değişiklik yapılacak fazla dosya yok ama beceremedim Tema türkçeleştirme paketini inceledim ama ordaki ingilizce karşılıkların haricinde farklı terimler var sanırm ya da bana öyle geldi.Bunun daha net bir yolu var mı acaba ?
3)Son olarak da belli başlı kodlar var sanırım.Örneğin sitedeki yazı renk tonlarını,site genel temasını değiştirmek için editlemem gereken kodları verirseniz sevinirim.
Çözülmüş