WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Sidebar Neden Kaydı?

(4 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce besst tarafından başlatıldı
  • besst tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. İyi akşamlar herkese.. Benim yeni actığım bu adresinte ki blogta dun gece bir yazı yazdıktan ve buggy theme olan temayı drunkey love yaptıktan sonra sadece ana sayfa ve yazıların devam sayfasında yanda ki baglantılar sayfa sonuna kayar oldu.. Eğer yardımcı olabilecek olan var ise sayfayı ziyaret ettiğinde ne dediğimi daha iyi anlar.. Şimdiden tsk.ler..

1 yıl önce #
  2. Dün gece yazdığım yazıyı kaldırdım ve sorun ortadan kayboldu. Fakat neden böyle bir şey olabiliyor... Yeni farkettim .. Sizi de yukarıda ki mesajı okutmakla yordum kusura bakmayın .. Tabii okuyanlara..

1 yıl önce #
  3. Tabii okuyanlara..

Okudum...

Tema üzerinde Türkçe karakter girdisi yaptıysanız veya o an yazılan bir yazı sonrası farklı tarayıcılar ile siteye baktıysanız bu tarz şeyleri görmeniz gayet normal. Önemli olan sorunun devamlı olup olmaması. Kullandığınız tema Wordpress'te en az sorun çıkaran temalardan birisidir. Birçok site de kullanır ve geliştirir.

Bu arada bende Hacettepe mezunuyum (SHMYO, Prote-Ortez Teknikerliği, 2003) Hacettepelileri burda görmek güzel... :)

Başarılarınız daim olsun.

1 yıl önce #
  4. Tsk.ler ilginiz icin.. Sorun geçti sayılır... Ve neden oldugunu sanırım sizin yazdıklarınızı okuyunca daha iyi anları oldum.. Siz mezun olmuşssunuz ben gelmişim.. bende inş. yakında mezun olacağım....Ve siteniz gerçekten çok iyi görünüyor...

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.