WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

wp yi smf foruma entegre edebilir miyiz?

(5 mesaj(lar))
  • 2 yıl önce wintagem tarafından başlatıldı
  • gevv tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. wintagem
    Üye

Arkadaslar smf forumlu bır sıtem var ve wp kurmak istiyorum vebu nedenle forumla entegrelı olsun ıstıyorum. Mumkunmu arkadaslar

Yönetici notu: Konularınızı doğru bölüm altına açın, destek sorusu soruyorsanız konunuzu çözülmemiş olarak işaretleyin, konunuza uygun etiketler ekleyin; konu taşındı. [Hasan]

2 yıl önce #
  2. Forumda smf diye arama yapın, bu konuda eklenti var.

2 yıl önce #
  3. bu entegre olayı nedir biraz açarmısınız simdi ben wp kurdugum databeyze birde smf kurmak için eklentimi kullanmam gerek eklentisiz kurunca sorunmu oluşuyor ?

1 yıl önce #
  4. Entegrasyon şu an için en iyi, dmRy'ın yazmış olduğu burada ki Wordpress SMF Köprüsü Eklentisi ile yapılabiliyor, eklentiyi kurarak Wordpress sitenize üye olanların aynı kullanıcı adı ile SMF'ye de giriş yapmaları sağlanıyor, ayrıca benim sitede en üstte Forum başlığı altında görebileceğin gibi Wordpressle kurulu sitenin yan menüsünde forumdaki son gelişmeleri yayınlayabiliyorsun, öyle süper işleyişi yok ama şu an için eldekilerin en iyisi.

1 yıl önce #
  5. yani bu köprü olayı sadece üyelerin forumaa üye olmadan giriş yapabilmesi için illa kurmamamıza gerek yok eklentisizde aynı dbye smf kurulabilir

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.