WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

WP-Forum

(13 mesaj(lar))
  • 2 yıl önce After tarafından başlatıldı
  • cykilic tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. After
    Üye

Arkadaşlar forumda aradım ama bulamadım. WP-Forum kurulumunu anlatabilirmisiniz?

2 yıl önce #
  2. WP-Forum eklentisini kastediyorsunuz sanırım:
    http://www.fahlstad.se/wp-plugins/wp-forum/

Eklenti sayfasında da anlatılıyor kurulum:

1. Sıkıştırılmış dosya içeriğini wp-content/plugins dizinine kopyalayın.
    2. Eklentiyi etkinleştirin.
    3. Yeni bir sayfa oluşturun, ismi forum olabilir diyelim ki. Ve sayfayı oluştururken editörde kod kısmını açın ve <!--WPFORUM--> kodunu girin.
    4. Yönet -> wp-forum bölümünden ayarları yapın.

Diğer kodlar, özellikler ve eklentiyi indirmek için eklenti sayfasına bakılabilir.

Blogda, forumdan son etkinlikleri göstermek için şu kodu ekleyebilirsiniz, diyelim ki:

<?php forum_latest_acivity(numbers_to_show);?>

2 yıl önce #
  3. After
    Üye

Teşekkürler deniyorum

2 yıl önce #
  4. merhaba. wp_forum_groups diye bir tablonun eksikliğinden bahsediyor. manuel olarak atabilir miyim?

2 yıl önce #
  5. ezginurakca
    Üye

evet aynı sorun bendede var

2 yıl önce #
  6. arkadaşlar bende de Warning: date() expects parameter 2 to be long, string given in /wp-content/plugins/wp-forum/forum-functions.php on line 656
    bu hatayı veriyor kurulduğu zaman bu ne oluyor..

2 yıl önce #
  7. forum_groups' doesn't exis hatasını alıyorum bu sorunu çözebilme konusunda bir bilgisi olup yazan arkadaşa şimdiden teşekkür ediyorum...

2 yıl önce #
  8. Hataları WP-Forum eklentisi ana sayfasına yorum yaparak bildirebilir misiniz?

2 yıl önce #
  9. Anonim
    Kayıtlı değil

Bu eklentide forumdaki son aktiviteleri sidebar da göstermek için <?php forum_latest_acivity(numbers_to_show); ?> kodunu eklediğimde hata veriyor. Foruma bir sürü konu ve başlık açmama rağmen çalışmadı.

verdiği hata Fatal error: Call to undefined function: forum_latest_acivity() in c:\Inetpub\vhosts\mutfaksirlari.com\httpdocs\wp-content\themes\mutfak-sirlari\mutfak-sirlari\sidebar.php on line 52
    böyle bişey

1 yıl önce #
  10. theson
    Üye

Türkçesi varmı ?

edit: buldum.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Cevapla »

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.