Arkadaşlar forumda aradım ama bulamadım. WP-Forum kurulumunu anlatabilirmisiniz?
WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler
WP-Forum
(11 posts)-
Tarih: 1 yıl #
-
WP-Forum eklentisini kastediyorsunuz sanırım:
http://www.fahlstad.se/wp-plugins/wp-forum/Eklenti sayfasında da anlatılıyor kurulum:
1. Sıkıştırılmış dosya içeriğini wp-content/plugins dizinine kopyalayın.
2. Eklentiyi etkinleştirin.
3. Yeni bir sayfa oluşturun, ismi forum olabilir diyelim ki. Ve sayfayı oluştururken editörde kod kısmını açın ve <!--WPFORUM--> kodunu girin.
4. Yönet -> wp-forum bölümünden ayarları yapın.Diğer kodlar, özellikler ve eklentiyi indirmek için eklenti sayfasına bakılabilir.
Blogda, forumdan son etkinlikleri göstermek için şu kodu ekleyebilirsiniz, diyelim ki:
<?php forum_latest_acivity(numbers_to_show);?>
Tarih: 1 yıl # -
Teşekkürler deniyorum
Tarih: 1 yıl # -
merhaba. wp_forum_groups diye bir tablonun eksikliğinden bahsediyor. manuel olarak atabilir miyim?
Tarih: 11 ay # -
evet aynı sorun bendede var
Tarih: 10 ay # -
arkadaşlar bende de Warning: date() expects parameter 2 to be long, string given in /wp-content/plugins/wp-forum/forum-functions.php on line 656
bu hatayı veriyor kurulduğu zaman bu ne oluyor..Tarih: 10 ay # -
forum_groups' doesn't exis hatasını alıyorum bu sorunu çözebilme konusunda bir bilgisi olup yazan arkadaşa şimdiden teşekkür ediyorum...
Hataları WP-Forum eklentisi ana sayfasına yorum yaparak bildirebilir misiniz?
Bu eklentide forumdaki son aktiviteleri sidebar da göstermek için <?php forum_latest_acivity(numbers_to_show); ?> kodunu eklediğimde hata veriyor. Foruma bir sürü konu ve başlık açmama rağmen çalışmadı.
verdiği hata Fatal error: Call to undefined function: forum_latest_acivity() in c:\Inetpub\vhosts\mutfaksirlari.com\httpdocs\wp-content\themes\mutfak-sirlari\mutfak-sirlari\sidebar.php on line 52
böyle bişeyTarih: 1 ay # -
Bu eklenti hakkında birşey daha sormak istiyorum. Forum tek sabit sayfa içine gömülü olduğu için adresi tek. google ın indexlemesi açısından bir sorun olur mu?
Tarih: 4 hafta #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
destek sorusu değil