anket eklentisi için gerekli olan, burdaki hepsini yaptım fakat şu kısmı yapamadım çünkü orayı bulamadım
Son olarak temanızın sidebar.php dosyasını açın ve şu kodları yazın
PHP:
<h2>Anket</h2>
<?php jal_democracy(); ?>
bunu nerden yapıyoruz?
Yönetim Panelinden Tema Editörüne gelin, Yan Menü(Sidebar.php) dosyasına, anketin gözükmesini istediğiniz yere kodları ekleyin. Anketin nerede görüneceğini kodları inceleyerek, ya da deneme yanılma yöntemi ile deniyebilirsin.
evet eklendi usta sağolasın, fakat yazılar çok silik renkleri nasıl değiştirebiliriz görüntü ekran görüntüsünü gösteriyorum:
Renkleri css kodlarıyla oynayarak değiştirebilirsin. Benim kullandığım anket eklentisi farklı ama, çoğunlukla yönetim panelinde anket seçeneklerinde oluyor... Ordan değiştirebilirsin... Anket seçenekleri ( poll answers) olarak geçebilir
kirk baktım ama yapamadım senin kullandığın anket e bakabilir miyim onun eklentisi var mı sende bunu düzeltemeyeceğim sanırım bir de onu deniyeyim
Benim kullandığım anket bu sayfada, burdan ulaşabilirsin."Wp-Polls" olarak geçiyor ve bunun kurulumu ve kullanımı çok kolay ...Kolay gelsin
Kirkk senin kullandığın anketi denedim.temam k2.anketi ayarlıyorum ama yayınlıyamadım.yardımcı olurmusun
arkadaşlar ne oluyor nereye ekliyorsunuz ben bisey anlamadim sizden kardeşlerim ne oluyor baka baka kafam karisti neyi nereye eklyiorsunuz benimki niye olmuyor
buyuk_kartal sunucuna eklentiyi yüklüyorsun, EKLEMİYORSUN yükleme işlemi yaptığın içinde kaydet gibi bir butona ihtiyacın yok, sitenin dosyalarının olduğu yerde wp-content/plugin in içine ekleti dosyalarını atıp siten/yönetim/eklentilerden etkinleştiriyorsun + Alttaki linke gidin wordpres dökümanlarını ve 50 ye yakın eklentisini indirebileceğiniz bir link var oradan dosyayı indirin okuyun, her eklentide detaylı açıklama var, takıldığınız yerde eklenti adı ile veya sorununuzun adı ile bu forumda arama yapın daha hızlı sonuç alırsınız.
http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/1457?replies=10#post-6398
"Wp-Polls" u yükledim anketi siteye ekledim yalnız POLSS olarak görünüyor anket olarak görünmesini istiyorum.
Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
Eklenti dosyasını gelişmiş bir metin düzenleyiciyle (Notepad++ gibi) açın ve ilgili yeri Türkçeleştirin.
eklentinin ayarlar kısmında bazı kodlar var ordan düzeltilebilir..
eklentide türkçe karekter probiemi var.
eklentide türkçe karekter probiemi var.
Kendi panelinden sanırım tüzelte biliyorsunuz.
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.