burdan indirdim plugins in içine atıyorum fakat ??? şeklinde görüyor ve etkinleştirmede görünmüyor nerde hata yapıyorum ?
Eklenti sayfasında tarih olarak Eylül 2006 görünüyor, büyük ihtimal wordpress in yeni bir sürümünü kullanıyorsun ve eklenti wordpress in bu yeni sürümüne uyumlu değil...
tamam sağolun arkadaşlar buraya bakıyorum da şunu anlamadım
CHMOD ayarını 777 yapın.
bunlar nerden ve nasıl yapılıyor acaba
her şeyi yaptım fakat şöyle bir sorun çıktı:
Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/shalala/public_html/wp-content/plugins/fgallery/fim_photos.php on line 4
demişin phpmyadmin dosyası nerede bunu anlamadım.Linkteki kodları tamamen mi yapıştırcaz o dosyaya bide ?Eklentiyi, Wordpress 2.1 üstü için uyumlu hale getirmek için Phpmyadmin'den el ile SQL sorgusu girmeniz gerekli. Girmeniz gereken SQL sorgusuna buradan ulaşabilirsiniz.
Arkadaşlar bir el atın lütfen :) Fgallery i yükleyenler kabaca anlatabilirse memnun olurum.Gerekli linkleri inceledim ama sanırım wordpress yeni sürümünden kaynaklanan bir durum var.Yardımlarınız bekliyorum..
dribble, sunucunun phpmyadmin gibi bir mysql yöneticisi olması gerekli. Oraya girmeli, veritabanını seçmeli ve daha sonra yukarıda bulunan SQL'e tıklayarak vermiş olduğum SQL sorgunu girmelisin.
phpmyadmin i yükledim sql sorgusunu girdim hata verdi :(
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.