WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

fGallery sorunu

(10 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce shalala tarafından başlatıldı
  • Hasan tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. burdan indirdim plugins in içine atıyorum fakat ??? şeklinde görüyor ve etkinleştirmede görünmüyor nerde hata yapıyorum ?

1 yıl önce #
  2. Kirkk
    Üye

Eklenti sayfasında tarih olarak Eylül 2006 görünüyor, büyük ihtimal wordpress in yeni bir sürümünü kullanıyorsun ve eklenti wordpress in bu yeni sürümüne uyumlu değil...

1 yıl önce #
  3. Eklentiyi, Wordpress 2.1 üstü için uyumlu hale getirmek için Phpmyadmin'den el ile SQL sorgusu girmeniz gerekli. Girmeniz gereken SQL sorgusuna buradan ulaşabilirsiniz.

Eklentinin kurulumu ile ilgili burada bir yazı bulunuyor.

1 yıl önce #
  4. tamam sağolun arkadaşlar buraya bakıyorum da şunu anlamadım

CHMOD ayarını 777 yapın.

bunlar nerden ve nasıl yapılıyor acaba

1 yıl önce #
  5. her şeyi yaptım fakat şöyle bir sorun çıktı:

Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/shalala/public_html/wp-content/plugins/fgallery/fim_photos.php on line 4

1 yıl önce #
  6. dribble
    Üye

Eklentiyi, Wordpress 2.1 üstü için uyumlu hale getirmek için Phpmyadmin'den el ile SQL sorgusu girmeniz gerekli. Girmeniz gereken SQL sorgusuna buradan ulaşabilirsiniz.

demişin phpmyadmin dosyası nerede bunu anlamadım.Linkteki kodları tamamen mi yapıştırcaz o dosyaya bide ?

1 yıl önce #
  7. dribble
    Üye

Arkadaşlar bir el atın lütfen :) Fgallery i yükleyenler kabaca anlatabilirse memnun olurum.Gerekli linkleri inceledim ama sanırım wordpress yeni sürümünden kaynaklanan bir durum var.Yardımlarınız bekliyorum..

1 yıl önce #
  8. dribble, sunucunun phpmyadmin gibi bir mysql yöneticisi olması gerekli. Oraya girmeli, veritabanını seçmeli ve daha sonra yukarıda bulunan SQL'e tıklayarak vermiş olduğum SQL sorgunu girmelisin.

1 yıl önce #
  9. dribble
    Üye

phpmyadmin i yükledim sql sorgusunu girdim hata verdi :(

1 yıl önce #
  10. Nasıl bir hata verdi, onu da paylaşsanız?

Burada aYYaS'ın verdiği kodları giriyorsanız, .txt dosyasının içeriğinin tamamını kopyalayıp sorgu olarak girmeyin; 3 tane ayrı sorgu kodları var orada, ayrı ayrı girin.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.