WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

header.php de problem

(8 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce mbdfiles tarafından başlatıldı
  • mturker tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. mbdfiles
    Üye

admin paneline girmek isterken şu uyarı çıkıyor..

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mbdfil1/public_html/wp-content/plugins/counterize.php:1) in /home/mbdfil1/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 275

galiba header.php zaten çağırılmış gibi birşey demeye çalışıyor ama tam olarak anlamadım ne yapmalıyım??

daha öncede buna benzer hatalarla karşılaşmıştım. Bu Pluginlerle başım belada :)

1 yıl önce #
  2. Eklentilerden o eklentiyi deaktif etmeye çalış. Yada header.php de includeları varsa onları silerek düzeltebilirsin.

1 yıl önce #
  3. mbdfiles
    Üye

eklentiyi kullanmak istiyorum o yüzden deaktif etmeden çözmenin yolu var mı??

counterize.php de şöyle bir ifade var

# Create API hook instead of placing code in the header.php-file
    add_action('wp_head', 'counterize_add', 1);

bunu tamamen silsem ne gibi sakıncası olur

1 yıl önce #
  4. Kirkk
    Üye

Bence eklentiyi etkinsizleştir ilk olarak eğer sorun düzelirse sorunun eklentiden olduğunu anlarız. Sanırım sen denemişsindir onu ...

Kodunu yazdığın eklentiyi hiç kullanmadım ama localhost unda rakamsal olan değeri değiştirip deneyebilirsin, eğer sorun düzelirse upload edersin alanına.

Ama tekrar söylüyorum o eklentiyi hiç kullanmadım, seni yanlış yönlendirmek istemem...

1 yıl önce #
  5. kullandığın temanın o eklentiyi kullanma ihtimali varmı?

1 yıl önce #
  6. mbdfiles
    Üye

ya lütfen şu soruna php bilen varsa yardımcı olsun eklentiyi iptal etmeden bu sorunu nasıl çözerim??

1 yıl önce #
  7. mbdfiles
    Üye

çünkü sorun başka eklentilerde de ortaya çıkmaya başladı. Biraz eklentileri kurcalıyorum sonra bu problemler ortaya çıkıyor nedenini anlayamadım.
    Şimdi de şöyle bir hatayla karşılaşıyorum:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mbdfil1/public_html/wp-content/plugins/downloads-manager/downloads-manager.php:1) in /home/mbdfil1/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 275

İsterseniz download-manager.php dosyasını da koyabilirim buraya incelemek isteyen varsa..

1 yıl önce #
  8. mturker
    Üye

Aynı sorunu başka birşey ararken gördüm biryerlerde. Sebebini ve çözümünü yazmışlardı. Hata verdiği yere gelip boşlukları siler gibi en az 5 saniye delete tuşuna basılı tutup sonra da > işaretini ekleyip kaydediyordun.
    Yazı bu forumda bulunuyor ama tekrar bulamadım, sen biraz ararsan bulursun sanıyorum.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.