WordPress Türkiye Forumları » WordPress Servisleri

WordPress.com'da Html kodu ekleme

(4 posts)
  • 1 yıl önce EmiRates tarafından başlatıldı
  • yakupgov tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. Html kodlarıyla alakalı olarak ücretsiz wordpress bloğuna müdahale edilebiliyor mu? Daha doğrusu işin aslı google adsenseye başvurdum ölesine onay geldi ve html kodunu aldım ancak siteye yükleyemiyorum yapıştıramıyorum. Yani bu adsense html kodunu siteye nasıl ekleyip adsense reklamlarını sitemde barıdırabilirim. cevapları bekliyorum arkadaşlar..

Yönetici notu: Konularınızı doğru bölüm altına açın, ve aynı konuyu iki kere açmayın; destek sorusu soruyorsanız konunuzu çözülmemiş olarak işaretleyin, konunuza uygun etiketler ekleyin, konu uygun bölüme taşındı. [Hasan]

Tarih: 1 yıl #
  2. Kulandıgın temayı acıp header kısmına adsense kodunu koymak istedigin yere yerleştireceksin.

Tarih: 1 yıl #
  3. yok aga bu ücretsiz wordpress'e resim ve yazı hariç hiçbirşey konulmuyor. Denedim, araştırdım ondan biliyorum ;)Yani hakiki bi WP'ci olmak için bilgisayar yüklemek şart. Yoksa ücretsiz servis sağlayıcısında pek bi şey yapamıyorsun. Ama blogger.com ya da blogcu.com'a reklam kodunu yapıştırabilirsin.

Tarih: 11 ay #
  4. Ne yazık ki ücretsiz wordpress.com hesaplarına reklam eklenemiyor. Ancak arkadaşın bahsettiği blogcu.com ve blogger.com'a reklam eklenebiliyor.

Tarih: 11 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.