Merhabalar
Benim ihtiyacım olan yazılar için küçük resim eklentisi (upload ettiğimiz resimlerin küçük resimlerini yazıya eklemekten bahsetmiyorum).
Her yazının bir küçük resmi olacak. tabi bu isteğimize bağlı olacak. eklenti olarak bu tarz bişey bulamadım. ne için kullanılacağına dair
örnek vermek gerekirse;
Kitaplar diye bir bölüm düşünün yazı eklerken yazının küçük resmine kitabın kapağını ekliyorsunuz. sidebar'da bu kategorideki yazıları listeletince
Kitap resmi - yanında kitabın adı - altında yazarı.
Ben film amaçlı kullanmak istiyorum. filmin resmi - yanında film adı altında oyu gibi.
yani ihtiyacım olan <?php the_title(); ?> gibi <?php the_thumbnail(); ?> tarzı bişey. ama phpden pek anlamıyorum. benzer döngülerden yararlanarak döngü oluşturabiliyorum sadece:)
bana db'de nasıl ve nereye the_thumbnail tarzında bir yer açabileceğimi ve <?php the_thumbnail(); ?> tarzında nasıl çağırabileceğimi ve admin sayfalarından hangisini düzenlemem gerektiğini söylerseniz sanırım bunu becerebilirim.
fakat eklenti olarakta güzel bir fikir. müzik, sinema, kitap tarzı sanat sitelerinde kullanılabilir.
ilginiz için teşekkürler umarım yeterince açık olabilmişimdir.
Çözülmüş