WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Blog Analizi

www.esquia.org

(10 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce dribble tarafından başlatıldı
  • dribble tarafından son cevap
  1. dribble
    Üye

Bu da benim sitem arkadaşlar 3-4 gün oldu açalı herkesi beklerim..Daha çok Dizi serileri ve sinema ağırlıklı bir site yapmayı planlıyorum.Henüz herşey oturmadı sitede tabi ama yinede sizden site hakkındaki olumlu olumsuz düşüncelerinizi bekliyorum.Eksiklerim nelerdir benimle paylaşırsanız sevinirim..Saygılar..

1 yıl önce #
  2. İyi güzelde adresi yazmamışsınız ki gönderiye...

http://www.esquia.org

1 yıl önce #
  3. Qwilm teması yakışmış, ee içerikte belli.
    O zaman, hoşgeldiniz WordPress camiasına. :)

1 yıl önce #
  4. Giriş sorunlarını aştığına sevindim. teman ve siten hayırlı olsun. Hoşgeldin.

1 yıl önce #
  5. yazılarınıza eklediğiniz resimler taşma yapmış :) orjinal qwilm genişliğini değiştirmediyseniz eklediğiniz resimler 420px den geniş olmasın çok daha iyi olur diye düşünüyorum :)

1 yıl önce #
  6. dribble
    Üye

Mozilla'da resimler dışarı taşıyor ie'de sorun çıkmıyor var mı bunun çözüm yolu style.php de phx boyutunda oynama yapıp 500 e falan çeksem olur mu acaba..bende geçen gün farkettim mozilla ile açınca taştığını :)Olmazsa mecbur 420 ye çekicem boyutları..

1 yıl önce #
  7. ben internet explorer 7 kullanıyorum ondada resimler dışarı taşıyor.. resimlerin boyutlarını 420px e çeksen çok güzel olur diye düşünüyorum..

1 yıl önce #
  8. dribble
    Üye

teşekkürler uyarıların için :) px ayarlarında oynama yaptım mozilla da pencere dışına herhangi bir taşma olmadı şimdi.İE 7 de aynı sorun var mı acaba yine ? İE 7 yi yüklerken sorun olmuştu nedenini hatırlayamıyorum hazır bulmuşken sorayım sana :)

Son olarak da yan sidebar'daki welcome qwilm theme lgosunu kaldırmak istiyorum,karışık geldi sidebar.php de o bölüm yapamadım bir türlü yapmam gereken nedir acaba..Bir de sidebara kendi seçebildiğim bir logoyu resmi koyabilirmiyim image den upload ederek..

1 yıl önce #
  9. tema yakışmış, birde sol üst köşede mail adresini yazmayı unutmuşsun isim@adresiniz.com çıkıo :) hoşgeldin aramıza..

1 yıl önce #
  10. dribble
    Üye

Düzelttim maili sağol dikkatin için :) Diğer arkadaşlara da yardımları için teşekkür..

Lost,Prison Break,Heroes ve sinema meraklılarını bekliyorum siteye arkadaşlar..

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.