WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

RSS Sorunu

(2 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce fast tarafından başlatıldı
  • ali tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. fast
    Üye

Merhaba arkadaslar,

Ben siteme wordpress kurdum dün. Kurma amacım visual basicte bir program yapıp rss okutmaktı. Ancak wp de rss entries bölümünde sadece başlıkların görünmesini istiyorum. Yani mesajın içeriği listelenmesin istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Birde haber ekledigim zaman haberin hepsini anasayfaya aktarıyor. Mesela 250 karakterden sonra haberi kesip ...devamı gibi birşey yapamazmıyım?

1 yıl önce #
  2. Ben siteme wordpress kurdum dün. Kurma amacım visual basicte bir program yapıp rss okutmaktı. Ancak wp de rss entries bölümünde sadece başlıkların görünmesini istiyorum. Yani mesajın içeriği listelenmesin istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Bunu yazdığınız program tarafında çözümlemeniz daha kolay olacaktır diye düşünüyorum. Sonuçta RSS'nin asıl amacı programcılar için yapılandırılmış ve çözümlenebilir organize veriler sunmaktır. Sizce de RSS'yi çözümledikten sonra sadece başlık kısmını alarak çıktıya yansıtan bir çözümü tercih etmek daha kolay olmaz mı?

Birde haber ekledigim zaman haberin hepsini anasayfaya aktarıyor. Mesela 250 karakterden sonra haberi kesip ...devamı gibi birşey yapamazmıyım?

Bu konuyu birkaç kez tartıştık forumumuzda, arama yaparak sonuca ulaşabileceğinizi düşünüyorum.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.