WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

Siteler Hangi Altyapıyı Kullanıyor ?

(5 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce Kirkk tarafından başlatıldı
  • ali tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. Kirkk
    Üye

http://www.altiustutasarim.com/ ve bir çok site, dikkat ediyorum genellikle aynı yapıdalar, tabi ki tasarımları ve içerikleri farklı ve çok yararlı siteler. Ama dikkatimi çeken bir nokta sanki aynı alt yapıyı kullanıyorlar.
    Özellikle bir konu hakkında yazılan yazıya tıkladığınızda, altta çıkan yorum bölümü ve yorumlar...
    Wordpress değil sanırım çünkü baktım biraz , eğer bilen arkadaşlar varsa lütfen haberdar etsinler...
    Şimdiden teşekkürler...

1 yıl önce #
  2. Bildiğim kadarı ile Mehmet bey MovableType kullanıyor.

1 yıl önce #
  3. Ali'nin de söylediği gibi bende Mehmet Hoca'nın Movabletype kullandığını düşünüyorum. Bununla birlikte Movabletype ve Textpattern gibi Wordpress benzeri sistemler kullanılıyor bu sitelerde. Hatta ve hatta bir Drupal sistem bile yeri geldiğinde blog olarak kullanılabiliyor ve desteklediği modüller sayesinde bir blog sitesinden fazlasını sunabiliyor insanlara.

Önemli olan sizin için en iyi sistemi kullanmak ve o sistemde kendinizi daha iyi anlatabilmek. :)

1 yıl önce #
  4. Kirkk
    Üye

Moveble type ı indiriyorum şu anda , deneyeceğim... Textpattern ve Drupal sistem hakkında bilginiz varsa ve yeterli zamanınız varsa bir kaç bilgi yazarsanız sevinirm...

Bence bu konu güzel bir konu oldu, baya ilgi göreceğinden eminim...

Teşekkürler
    ------------------------------------------------
    Ekstradan bir mesaj yazmıyım diye ve daha düzenle linki aktifken buraya yazmak istedim; movebletype için IIS gerekiyor , şu anda bende apache server kurulu olduğu için bakamadım. Kurduğum gibi buraya yazacağım...

1 yıl önce #
  5. ... movebletype için IIS gerekiyor , şu anda bende apache server kurulu olduğu için bakamadım.

Sanırım yanılıyorsunuz, sunucunuzda Perl CGI varsa MovableType çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Bu konuda kurulum kalvuzu (pdf, 521 KB) size yardımcı olacaktır.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.