WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Header menüyü düzenleme

(8 posts)
  • 1 yıl önce bgunay tarafından başlatıldı
  • bgunay tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmemiş

Etiketler:

1. Siteme bağlı pek çok alt sayfa var, dolayısıyla header kısmındaki menüde çok fazla buton birikti ve butonlar üst üste binmeye başladı. bu menüyü nasıl düzenleyebilirim, nasıl kontrol edebilirim? örneğin menüyü 2 satır haline getirme, butonalrın renklerini düzenleme şansım var mı? varsa, gerekli kodlar nedir? yardımcı olursanız çok sevinirim.

Tarih: 1 yıl #
  2. Geçenlerde şöyle bir eklenti yayınlandı, belki işinize yarar.

3. önerdiğiniz eklenti gerçekten faydalı bi şeye benziyor, teşekkür ederim. ne var ki ben kullanmakta başarılı olamadım. eklentiyi indirdim, plugins klasörüne upload ettim, gerekli kodu headera yapıştırdım, kategori isimlerini ve değişkenleri yapabildiğim kadarıyla hem options menüsünden hem css'i notepad'de açarak düzenledim... ama sonuç tam bir karmaşa, şu anda headerda site isminin üzerinde kocaman butonlar var sayfaların isimlerini gösteren, onun altında esas menümüz var, aşağı doğru açılan butonlarla, kategoriler, sayfalar ve saire diye butonlar... ama butonlar açıldığında alt menülerde sayfaların isimleri, kategorilerin isimleri, bağlantıların isimleri ve diğer seçenekler görünmüyor, bunları nasıl menüye bağlayabilirim? değişkenlerde mi hata yaptım? ortalık karıştı!

menünün görünümü

4. eklentiyi etkisizleştirince ortalık birbirine girdi, headerla footer yer değiştirdi... çok kötü! şimdi ne yapıcam!?!

(bu problemi hallettim, header.php'yi tekrar upload edip, sıfır haliyle. ama eklenti devre dışı tabi. hala yardıma ihtiyacım var :((

5. doğru düzgün bi menüye kavuşmak istiyorum. sırf menü yüzünden yeni sayfa ekleyemiyorum. lütfen yardım :(

6. menü sorunum hala devam ediyor... bi yığın menü plugin'i denedim ama hepsi ortalığı arapsaçına çevirdi.. lütfen yardım!

7. evet dynamic drive'da güzel menüler var ama onları soldaki boşluğa yerleştiremedim, headera ekliyorum kodları yandaki baoşluğa sola koymak için ama sola yaslayamıyorum bi türlü, üstte çıkıyorlar sürekli..

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.