WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

Gizli Kategori

(7 posts)
  • Started 3 years ago by l337
  • Latest reply from oz.turkh
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. l337
    Member

Merhaba arkadaşlar aradım ama bunun ile ilgili birşey bulamadım. Diyelim ki ben bir kategori açmak istiyorum ama bu kategoriye yazı eklediğim zaman anasayfada gözükmesini istemiyorum sadece o kategorinin linkine tıklandığında onların gelmesini istiyorum... Bunu nasıl yapabilirim acaba?

Posted 3 years ago #
  2. Hasan
    Emekli Yönetici

Bu amaçla Category Visibility eklentisini kullanabilirsiniz.

Posted 3 years ago #
  3. baby_qirl
    Member

ya arkadaşlar bana yardım edin categori ekliyemiyorum ekliyorum ama anasayfada gözükmüyor lütfen acil söylermisiniz napmam gerekir tek tek acıklayın lütfen...

Posted 4 months ago #
  4. oz.turkh
    Member

tek tek söylüyorum.
    Eğer tahmin ettiğim sorunsa yapacağın tek şey var.
    Açtığın kategorilere yazı eklemek :)
    İçeriği boş olan, yani içine yazı eklenmemiş kategoriler sitede aktif olarak gözükmez. Sadece içeriğinde yazı bulunan kategoriler anasayfada ve diğer sayfalarda gözükür ;)
    baby_qirl muhtemelen karşılaştığın sorun bu .

Posted 4 months ago #
  5. baby_qirl
    Member

tamamda bide kategoriye nasıl yazı yazılcaqını ögretirmisiniz..

Posted 4 months ago #
  6. baby_qirl
    Member

bişi sormak istiyorum ben simdi bir müzik rock sitesi yapcam ama mesela kategori olustrcam o kategorin ismi manga olsun o mangaya tıklandıgında onun videosu cıksın bunu nasıl yapabilirim acil cwp verirseniz sevinirim?

Posted 4 months ago #
  7. oz.turkh
    Member

tamamda bide kategoriye nasıl yazı yazılcaqını ögretirmisiniz..

admin panelinde Yazı ekle bölümüne gel ve yazını hazırladıktan sonra ekranın sağında kategoriler var ordan istediğin kategoriyi seç...

bişi sormak istiyorum ben simdi bir müzik rock sitesi yapcam ama mesela kategori olustrcam o kategorin ismi manga olsun o mangaya tıklandıgında onun videosu cıksın bunu nasıl yapabilirim acil cwp verirseniz sevinirim?

bunun için kategori değilde sayfa oluşturursan daha iyi olur.
    Admin panelinde Sayfalar menüsünden sayfa ekleye tıkla. Yeni sayfa ekle de. Sayfa adına Manga dersin. içeriğine de video eklersin ;)

Posted 4 months ago #

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.